2013-11-01 00:04:08
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ Τρικάλων κατά... Χρόνη Αγορίτσα (προέδρου Αν.Ελ. Τρικάλων)
Σφοδρή επίθεση της Ν.Ε. του κόμματος εναντίο του προέδρου της τοπικής Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ. Χρόνη Αγορίτσα με αφορμή ανάρτησή του εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr το «επεισόδιο» ξεκίνησε όταν ο πρόεδρος των Τρικαλινών ΑΝ.ΕΛ. ανήρτησε στη προσωπική του σελίδα στο facebook σχόλιο εναντίον του Κάρολου Παπούλια. Το γεγονός πήρε διαστάσεις και μάλιστα έφτασε να απασχολήσει και τα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ. Έτσι η Νομαρχιακή Τρικάλων προχώρησε σε μια σκληρή ανακοίνωση το απόγευμα της Τετάρτης, εναντίον του Χρόνη Αγορίτσα, ανακαλώντας τον ουσιαστικά στη τάξη. Αναλυτικά:

«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τις δηλώσεις του Γραμματέα της ΝΕ των ΑΝΕΛ Τρικάλων, με τις οποίες υβρίζει με αισχρό τρόπο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι επιθέσεις αυτές, και μάλιστα κατά του ύψιστου πολιτειακού θεσμού, έχουν σαφή στόχο να πληγεί η Δημοκρατία και να οδηγηθεί η Χώρα σε πολιτική αποσταθεροποίηση. Ειδικά μέσα σε κλίμα πολιτικής και οικονομικής ρευστότητας, όπως αυτό που βιώνει η Χώρα μας.


Το κόμμα των ανεξάρτητων Ελλήνων συμπεριφέρεται σα συνήγορος της Χ.Α. και γνήσιος εκπρόσωπος του λόμπι της δραχμής, και προβαίνει σε αντιδημοκρατικές δηλώσεις, χωρίς ίχνος πολιτικής σύνεσης .

Δε μπορούμε βέβαια να έχουμε μεγάλες προσδοκίες και ελπίδες για δημοκρατική πολιτική συνείδηση, όταν ο αρχηγός του κόμματός τους σε πρόσφατη συνέντευξη χαρακτήρισε μέσα από παραλογικούς και μικροπολιτικούς συλλογισμούς το ΠΑΣΟΚ σαν ''εγκληματική οργάνωση''.

Οφείλουμε όλοι μας να θωρακίσουμε το Δημοκρατικό πολίτευμα από ανάλογες συμπεριφορές έλλειψης ήθους και απύθμενης ανοησίας.

Ν.Ε. Τρικάλων ΠΑΣΟΚ».

trikalavoice.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ