2013-11-06 02:22:08
Φωτογραφία για ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Δύο αγωνιστικές έχουν απομείνει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στους «16» για πρώτη φορά από την επόμενη, την 5η αγωνιστική!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει 10 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 7, η Μπενφίκα 4 και η Άντερλεχτ έναν πόντο. Αυτό σημαίνει ότι ο Θρύλος κρατάει στα χέρια του την πρόκριση και μπορεί να την… "τελειώσει" από τις 27 Νοεμβρίου.

Αυό γιατί την επόμενη αγωνιστική, όταν και θα πάει στο Παρίσι, χρειάζεται μια ισοπαλία εκεί και παράλληλα να μην νικήσει η Μπενφίκα το ματς που θα δώσει με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Σε αυτήν την περίπτωση ο Ολυμπιακός θα φτάσει στους 8, ενώ η Μπενφίκα είτε θα ανέβει στους 5 ή θα παραμείνει στους 4, οπότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι κόντρα στους Πορτογάλους, μετά τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" και την ισοπαλία στο «Ντα Λουζ».

Εάν, όμως, ο Ολυμπιακός δεν καταφέρει να φύγει με βαθμό από το Παρίσι, δεν έχει καμία σημασία, αφού ότι και αν κάνει η Μπενφίκα στις Βρυξέλλες, τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Κι εκεί ο Θρύλος, με νίκη κόντρα στην Άντερλεχτ, θα φτάσει τους 10 πόντους και δεν θα τον απασχολεί καθόλου τι θα γίνει στο ματς της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν, στη Λισαβόνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ