2013-11-06 09:40:07
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ!
Χαμηλά η... μπάλα από Ρομπέρτο ακόμα και στις δηλώσεις του σε Πορτογάλους! Μίλησε για ένα ματς που δεν θα λησμονήσει ποτέ, τα συγχαρητήρια που δέχθηκε, τον Ζεσούς και τα συναισθήματά του.

Πιο αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Ισπανού τερματοφύλακα σε Πορτογάλους μετά το ματς:

Θεωρείς πως έδωσες απαντήσεις με αυτήν σου την εμφάνιση;

Όχι. Η εμφάνισή μου δεν είναι απάντηση σε κανέναν. Ότι έχει ειπωθεί ή γραφτεί στο παρελθόν ανήκει εκεί. Για μένα αποτελεί μία επιβράβευση του επαγγελματισμού μου και της δουλειάς που κάνω. Γενικά ως ομάδα δουλέψαμε σκληρά και αξίζαμε να πάρουμε μία τέτοια νίκη.

Δέχθηκες όμως κριτική Δεν αποτελεί απάντηση για κανέναν από την Μπενφίκα ούτε για τον κόσμο της. Είναι δουλειά μου και εύχομαι να την ξανακάνω καλά.

Πως κρίνεις το ματς απόψε;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Όμως μπορέσαμε να κερδίσουμε. Υποφέραμε αλλά καταφέραμε να αμυνθούμε στις επιθέσεις της Μπενφίκα. Αποδείχθηκε στο τέλος πως ήταν ένα δώρο από μένα για όλους τους συμπαίκτες μου.


Τι συναισθήματα είχες μετά το τέλος της αναμέτρησης;

Δεν έκλαψα. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας και τώρα απλά ελπίζω να συνεχίσω να έχω καλά ματς. Νομίζω πως γενικά έκανα μία θετική εμφάνιση. Είναι καλό να είσαι πρωταγωνιστής σε έναν τέτοιο αγώνα. Θα είναι ένα ματς που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Οι παίκτες της Μπενφίκα σε συνεχάρησαν;

Ναι. Όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια. Έχω πολύ καλούς φίλους στην Μπενφίκα.

Μίλησες μήπως με τον Ζεσούς;

Μετά τον αγώνα όχι. Πριν από την αναμέτρηση μου ευχήθηκε καλή τύχη και τίποτε άλλο.

Θα παρακολουθήσεις το παιχνίδι της Μπενφίκα με την Σπόρτινγκ;

Θα προσπαθήσω. Θα είναι ένα καλό ματς. Ένα δυνατό ντέρμπι που αξίζει κανείς να το δει. Φυσικά και θα είμαι με την Μπενφίκα! Θα την υποστηρίζω.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ