2012-04-12 07:41:03
Φωτογραφία για Σύλληψη ημεδαπού στην Κρυσταλλοπηγή
Ένας ημεδαπός συνελήφθη στη Φλώρινα για παράνομη μεταφορά μεταναστών και άλλοι δύο στην Καστοριά για παράνομη εμπορία... βεγγαλικών και κροτίδων, ενώ ένα άλλο άτομο αναζητείται.

Συνελήφθη χτες τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας, 42χρονος ημεδαπός για μεταφορά δύο αλλοδαπών 24 και 28 ετών, μη νόμιμων μεταναστών.

Έπειτα από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος ημεδαπός οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος, μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας δύο αλλοδαπούς, Αλβανούς υπηκόους, μη νόμιμους μετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό 150 ευρώ και πέντε κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Βεγγαλικά

Στο πλαίσιο ελέγχων ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία και χρήση κροτίδων και βεγγαλικών, συνελήφθησαν προχτές το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς σε καταστήματα της πόλης της Καστοριάς δύο ημεδαποί 51 και 42 ετών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, ο 51χρονος ημεδαπός συνελήφθη ως ιδιοκτήτης καταστήματος – βιβλιοπωλείου να κατέχει παράνομα με σκοπό την πώληση μεγάλες ποσότητες πυροτεχνικών παιδικών αθυρμάτων, βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων κ.λ.π. Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας 42χρονος ημεδαπός, ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ψιλικών, όπου βρέθηκαν πολλά βεγγαλικά που προορίζονταν για πώληση. Η 36χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος ψιλικών αναζητείται εντός των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Όλα τα βεγγαλικά κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
e-ptolemeos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ