2012-04-12 08:30:08
Φωτογραφία για Το πρόγραμμα των ΜΜΜ για το Πάσχα
Με πρόγραμμα Σαββάτου θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ τη Μεγάλη Παρασκευή. Ωστόσο τα δρομολόγια που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, το λιμάνι του Πειραιά καθώς και τους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων θα ενισχύονται ανάλογα με την επιβατική κίνηση. Το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ θα εκτελούνται βάσει του προγραμματισμού της Κυριακής.

Την Τρίτη του Πάσχα τα δρομολόγια θα εκτελεστούν με πρόγραμμα Σαββάτου. Σε ό,τι αφορά τα δρομολόγια των τρόλεϊ, το Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, θα ακολουθήσουν πρόγραμμα Κυριακής και πρόγραμμα Σαββάτου την Τρίτη του Πάσχα. Τόσο τα δρομολόγια όσο και τα τρόλεϊ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 22.00 το βράδυ ενώ δεν θα εκτελεστούν νυχτερινά δρομολόγια. Οι γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΜΕΤΡΟ-ΤΡΑΜ-ΗΣΑΠ:

Τη Μεγάλη Παρασκευή, τα δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του μετρό θα πραγματοποιούνται με συχνότητα από 7 έως 10 λεπτά, στη γραμμή του ΗΣΑΠ ανά 10 λεπτά ενώ στη γραμμή του ΤΡΑΜ ανά 20 έως 25 λεπτά. Την ημέρα αυτή (Μ. Παρασκευή) αλλά και το Μεγάλο Σάββατο δε θα ισχύσει η νυχτερινή παράταση δρομολογίων σε μετρό και ΤΡΑΜ.


Το Μεγάλο Σάββατο στις γραμμές 2&3 του Μετρό και στη γραμμή του ΗΣΑΠ θα εκτελούνται 10λεπτα δρομολόγια, ενώ η συχνότητα διέλευσης των συρμών του Τραμ θα είναι κάθε 25 λεπτά.

Την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα θα πραγματοποιούνται στη γραμμή του ΗΣΑΠ και στη γραμμή 2 του Μετρό12λεπτα δρομολόγια, ενώ στη γραμμή 3 του Μετρό 10λεπτα δρομολόγια. Τα δρομολόγια του ΤΡΑΜ θα εκτελούνται κάθε 30 λεπτά.

Το Μεγάλο Σάββατο οι συρμοί του μετρό θα αποσύρονται σταδιακά από τις 22.00 το βράδυ και μετά, οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου από τις 22.20 και οι συρμοί του ΤΡΑΜ από τις 21.40 έως και τις 22.30 που θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο δρομολόγιο. Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ