2012-04-12 08:45:06
Φωτογραφία για Αυτούς κοιτάει για αντι-Ιμπαγάσα
Στον Ολυμπιακό έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους για τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στην θέση που αγωνίζεται ο Ιμπαγάσα, ωστόσο ήδη έχουν κάνει την έρευνά τους.

Μία από τις θέσεις που απασχολούν έντονα τους ερυθρόλευκους είναι εκείνη του μεσοεπιθετικού που θα αγωνίζεται στον άξονα και θα οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας. Πιο απλά, ο αντι-Ιμπαγάσα, αφού ακόμη κι αν παραμείνει στο Λιμάνι ο Κάνιο είναι δεδομένο πως λόγω ηλικίας δεν μπορεί πλέον να... καταπίνει 90λεπτα.

Γι αυτό λοιπόν, το τμήμα σκάουτερ των πρωταθλητών έχει απλώσει τα δίχτυα του και κοιτάει σε όλες τις αγορές για να βρει την ιδανικότερη λύση. Ψηλά στη σχετική λίστα συναντάμε τον Μάουρο Φορμίκα, τον 24χρονο παίκτη που ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αποκτήσει τον περασμένο Ιανουάριο από Μπλάκμπερν.

Λίγο πιο κάτω βρίσκουμε το όνομα του Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος άσος διανύει την τρίτη του σεζόν στο Σαμπιονά με την φανέλα της Τουλούζ.

Τρίτος στη λίστα βρίσκεται ο Ισπανός Ραούλ Γκαρσία της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Οσασούνα και έχει «βγάλει μάτια» με 9 γκολ στα 28 ματς που αγωνίστηκε.

Η λίστα ολοκληρώνεται με το όνομα του Σεμίρ Στίλιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Πολωνία με την φανέλα της Λεχ Πόζναν.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ