2013-11-07 20:47:03
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE! (PHOTO)
Δεν έχουν και πολλά ν'ασχοληθούν (εδώ τώρα λέει φτιάχνουν ομάδα... ράγκμπι) και έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό.

Να μας πείτε, ευρώπη βλέπουν από τον καναπέ, με τι ν'ασχοληθούν; Με τον... Ντίνα και τον Ρισβάνη;

Έτσι λοιπόν, σε κάθε ευκαιρία σχολιάζουν την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, είτε πρόκειται για μπάσκετ, είτε για ποδόσφαιρο.

Γράφει λοιπόν η prasini.gr :

Οι... φαρδόκωλοι του Τσάμπιονς Λιγκ  και αμέσως μετά Καλύτερα χωρίς τον Σπανούλη

Στον Ολυμπιακό έχουν αναγάγει σε κορυφαίο θέμα ένα ελαφρύ διάστρεμμα του Βασίλη Σπανούλη.

Κλαίνε και οδύρονται στο λιμάνι γιατί ο αρχηγός τους γύρισε το πόδι του, αλλά ταξίδεψε κανονικά στην Φλωρεντία για τον αγώνα με την Σιένα. Η αλήθεια είναι ότι οι "ερυθρόλευκοι" έχουν πιο πολλές πιθανότητες να κερδίσουν με τον Σπανούλη στον πάγκο παρά με τον ίδιο στο παρκέ. Υπάρχει άλλωστε το πρόσφατο παράδειγμα της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, όπου στο τελευταίο 5λεπτο ήταν θεατής και ο Ολυμπιακός έκλεψε τη νίκη από τους Γερμανούς. Συνεπώς τσάμπα το κλάμα για την κατάσταση του αρχηγού τους.


* Μιλάνε για... κωλοφαρδία αυτοί που έκαναν το Άμστερνταμ να σταματήσει την εισαγωγή... βαζελίνης, μετά από εκείνο το 0-1 με τον Άγιαξ. Βέβαια, στη ρεβάνς ο Λιτμάνεν έκανε πάρτι στο ΟΑΚΑ...

** Μιλάνε εκείνοι, για τον πρωταθλητή κόσμου και back to back πρωταθλητή ευρώπης, τον πολυτιμότερο παίκτη της Ευρωλίγκας... Αλλά, πονάει όταν ο Βασίλης λέει ότι είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, και όταν βλέπουν ότι αυτούς μπορεί να τους έφτυσε για τα λεφτά, τον Ολυμπιακό όμως όχι!

Γελάει ο κόσμος,απλά...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ