2012-04-12 09:04:15
Φωτογραφία για ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...
Πέρα από τον τελικό Κυπέλλου και την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με το μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Μία από τις θέσεις που απασχολούν έντονα τους ερυθρόλευκους είναι εκείνη του μεσοεπιθετικού που θα αγωνίζεται στον άξονα και θα οργανώνει το παιχνίδι ων ερυθρόλευκων, αφού ακόμη και αν παραμείνει στον Ολυμπιακό ο Ιμπαγάσα είναι δεδομένο πως λόγω ηλικίας δεν μπορεί "βγάζει" 90λεπτα σε τρεις διοργανώσεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να αναζητούν την ιδανικότερη λύση για να αντικαταστήσουν τον Αργεντίνο μέσο, ο οποίος είτε θ' αποχωρήσει από το Λιμάνι, είτε αν ανανεώσει (με μειωμένες ετήσιες απολαβές) θα υπολογίζεται περισσότερο ως εναλλακτική λύση, καθώς στα 35 του δεν είναι δυνατόν να βγάλει ολόκληρη σεζόν σε... φουλ ρυθμούς!

Πρώτο όνομα στην ερυθρόλευκη λίστα είναι αυτό του Μάουρο Φορμίκα της Μπλάκμπερν, ο οποίος είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους ως βασικός υποψήφιος και τον Ιανουάριο. Ο Αργεντινός έχει αγωνιστεί σε 30 παιχνίδια με την φανέλα των «ρόδων» ενώ το γεγονός πως η ομάδα του πάει για υποβιβασμό κάνει την περίπτωση του πιο εφικτή.


Στη λίστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, υπάρχει ακόμη και το όνομα του Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ, ο οποίος και αυτός είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, με τον 25χρονο μέσο να τονίζει πριν από λίγους μήνες πως θα ήταν εξαιρετική επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τους ερυθρόλευκους.

Στην λίστα βρίσκεται και ο Ραούλ Γκαρσία της Ατλέτικο Μαδρίτης, που αρέσει ιδιαίτερα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τη φετινή σεζόν αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Οσασούνα, με 9 γκολ στα 28 ματς που αγωνίστηκε, τα 25 βασικός, ενώ στα τέσσερα τελευταία χρόνια που ανήκει στους «ροχιμπλάνκος» ο 25χρονος μέσος έχει πετύχει 7 γκολ σε 120 αγώνες που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας του.

Το πιο.. φρέσκο όνομα στην λίστα των πρωταθλητών, είναι εκείνο του Σεμίρ Στίλιτς της Λεχ Πόζναν, ο οποίος φέτος εντυπωσίασε στο Europa League, με τον 24χρονο Βόσνιο ποδοσφαιριστή να μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ψάχνει μια καλύτερη ευκαιρία για να καλύψει τις φιλοδοξίες του σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στα στατιστικά του, έχει 105 συμμετοχές με την ομάδα από το Πόζναν και έχει πετύχει 18 γκολ, ενώ μόνο τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί σε 22 ματς με ένα γκολ στο ενεργητικό του.

Tέλος, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, μια ενδιαφέρουσα πρόταση έφτασε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, καθώς προτάθηκε στους πρωταθλητές ο διεθνής Άγγλος μέσος, Τζο Κόουλ, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στη Λιλ ως δανεικός από την Λίβερπουλ. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ