2013-11-10 08:34:45
Φωτογραφία για ΣΤΟ ''ΚΟΚΚΙΝΟ'' ΤΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΛΟΓΩ ΕΡΤ
Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή με αφορμή καταγγελίες από τον ΣΥΡΙΖΑ, τους Ανεξάρτους Έλληνες, αλλά και το ΚΚΕ, ότι βουλευτές που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχουν προπηλακιστεί από τα ΜΑΤ. Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των τριών κομμάτων Παναγιώτης Λαφαζάνης, Νότης Μαριάς και Θανάσης Παφίλης ζήτησαν από την κυβέρνηση να αποσύρει από την ΕΡΤ τα ΜΑΤ και να ενημερώσουν τη Βουλή τόσο ο πρόεδρος του Σώματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσο και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη που διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχουν προπηλακιστεί βουλευτές έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. «Αυτό που επιχειρήθηκε ήταν βίαιη εισβολή βουλευτών μαζί με μια ομάδα εργαζομένων έξω από το κτίριο της ΕΡΤ. Δεν θα επιτρέψουμε επανακατάληψη της ΕΡΤ. Είναι δημόσια περιουσία», υπογράμμισε ο κ. Σταμάτης.

Λίγο αργότερα το λόγο πήρε και ο επικεφαλης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας  καταγγέλλοντας το συγκεκριμένο περιστατικό τονίζοντας ότι πρόκειται για επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης που τορπιλίζει τη δημοκρατία.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ