2013-11-11 10:18:03
Φωτογραφία για Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ (4-0)
Ο Ολυμπιακός απέδειξε μέσα στο γήπεδο γιατί θεωρείται η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα μακράν του δεύτερου, σκορπίζοντας με 4 γκολ τον... ανήμπορο ΠΑΟΚ!

Τεράστια εμφάνιση από τον Κάμπελ, ο οποίος με δύο ασίστ για Μήτρογλου και Σαβιόλα άνοιξε τον δρόμο της νίκης για να ακολουθήσουν όλοι οι παίκτες του Θρύλου σε ένα παιχνίδι που ...κατάντησε να μοιάζει περισσότερο με επίδειξη ανωτερότητας παρά με αναμέτρηση κορυφής. Πλέον οι βαθμοί της διαφοράς έγιναν έξι, αλλά η τεσσάρα στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς βούλωσε πολλά στόματα και δημιούργησε ελπίδες για ακόμα καλύτερη συνέχεια!

Ας δούμε τι έκανε ο κάθε ερυθρόλευκος ξεχωριστά Ρομπέρτο :

Στο πρώτο 45λεπτο ήταν απλός... θεατής και δεν χρειάστηκε να επέμβει ούτε μια φορά. Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον Ισπανό να περνά ένα ξεκούραστο βράδυ.

Σαλίνο :

Στα   πρώτα λεπτά είχε αρκετές προωθήσεις και καλή συνεργασία με τον Κάμπελ, όμως όσο περνούσε η ώρα, πρόσεχε περισσότερο τη θέση του, δίνοντας αρκετές μάχες με τον Στοχ, κερδίζοντας τις περισσότερες. Η κούραση από τα συνεχόμενα (καλά) παιχνίδια ήταν εμφανλης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.


Σιόβας:

Ήταν μέσα στις περισσότερες φάσεις και έδιωξε τους όποιους κινδύνους παρουσιάστηκαν για την ομάδα του. Μπήκε με δύναμη σε αρκετές φάσεις και όπως στα περισσότερα ματς, έτσι και σ' αυτό έδειξε πως έχει "δέσει" με τον Μανωλά και συγκροτούν ένα εξαιρετικό κεντρικό δίδυμο.

Μανωλάς :

Έκοψε με δύο σωτήριες επεμβάσεις τον Σαλπιγγίδη μέχρι το 30λεπτο και γενικότερα ήταν αλάνθαστος, προσθέτοντας ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο ενεργητικό του, "εξαφανίζοντας" τους αντιπάλους του.

Χολέμπας :

Στα πρώτα λεπτά έμοιαζε νευρικός και σε δύο φάσεις μάλιστα τα έβαλε με τους συμπαίκτες του (Κάμπελ και Μανιάτη). Όσο περνούσε η ώρα ηρέμησε και έδειξε τον παλιό καλό του εαυτό. Έβγαλε την ασίστ με εκτέλεση κόρνερ στον Φουστέρ και είχε αρκετές επικίνδυνες προωθήσεις. Μάλιστα παραλίγο να βγάλει δεύτερη ασίστ και πάλι στον Φουστέρ, όμως το σουτ του Ισπανού κατέληξε στο δοκάρι.

Μανιάτης :

Ανασταλτικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και μαζί με τον Σάμαρη κέρδισαν τη μάχη του κέντρου απέναντι σε Λάζαρ και Τζιόλη. Στο κομμάτι της κυκλοφορίας δεν εντυπωσίασε, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι έτρεξε πολύ και βοήθησε την ομάδα του.

Σάμαρης :

Ήταν απλώς... παντού! Έκοψε, προσπάθησε, αλλά και επιχείρησε να μοιράσει γρήγορα την μπάλα από τους αμυντικούς στα χαφ. Άλλη μια καλή και ουσιαστική εμφάνιση από τον νεαρό μέσο.

Κάμπελ :

Ξεκίνησε δεξιά, όμως για πέντε λεπτά (16'-21') πήγε αριστερά. Σ' αυτά τα λεπτά πρόλαβε να κάνει μια καλή σέντρα 20', όμως έδωσε... ρέστα όταν επέστρεψε δεξιά. Έκανε την αρχή, με μια εξαιρετική ενέργεια, όταν απέφυγε σαν σταματημένο τον Λίνο, ενώ στο 36' έβγαλε την 6η ασίστ του στο πρωτάθλημα, με σέντρα ακριβείας για τον Μήτρογλου. Στο 60' χόρεψε τον Λίνο και έβγαλε ασίστ στον Σαβιόλα, ενώ στο 81' πέτυχε ένα παλικαρίσιο γκολ με τρομερή ατομική ενέργεια. Δίκαια MVP του αγώνα!

Φουστέρ :

Στο πρώτο μέρος δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι και έκανε κάποια λάθη στις μεταβιβάσεις, όμως πρόσφερε όπως πάντα πολλή δουλειά σ' όλο το μισό του γηπέδου. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή του, σκόραρε και θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ αν η μπάλα δεν χτυπούσε στο δοκάρι.

Σαβιόλα :

Από την αρχή, έδειχνε κινητικός, έψαχνε την μπάλα για να τη μοιράσει και βρισκόταν στις περισσότερες φάσεις, αλλά του έλειπε ένα γκολ, το οποίο ήρθε στο 60' και το άξιζε απόλυτα. Άλλωστε δύο ευκαιρίες του δόθηκαν και στη δεύτερη σκόραρε.  Ποσοστό επιτυχίας... 50%!

Μήτρογλου :

Έτρεξε, γύρισε και γενικά ψαχνόταν. Δύο φάσεις χρειάστηκε και σκόραρε. Στην πρώτη έκανε ωραίο κοντρόλ αλλά χλιαρό σουτ, όμως στη δεύτερη δεν χαρίστηκε στον Χακόμπο και με άψογη προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι αλλαγές

Ντομίνγκεζ :

Με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (64'), ο Ολυμπιακός ανέβηκε επιθετικά και ήταν πιο γρήγορος. Ο Αργεντίνος είχε κέφια και βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι την μισή ώρα που αγωνίστηκε.

Μασάντο :

Μπήκε στο 78' και δεν πρόλαβε να δείξει πολλά. Έκανε τα βασικά και τα έκανε καλά, δεδομένου ότι προέρχεται από τραυματισμό και χρειάζεται σταδιακή επανένταξη στην δράση.

Μπονγκ :

Όπως και ο Μασάντο αγωνίστηκε λίγο (περίπου 15 λεπτά) και η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο έγινε για λόγους ξεκούρασης και τακτικής. Ό,τι χρειάστηκε το έκανε, αλλά λόγω της μικρής του συμμετοχής, δεν μπορεί να κριθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ