2013-11-12 11:59:10
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ
Με τους ιθύνοντες της Μονακό είχε συνομιλίες τις προηγούμενες ημέρες ο Γιάννης Βρέντζος, με τους οποίους συζήτησε το μέλλον των Εντινγκά και Μετζανί στον Ολυμπιακό, ενώ συζητήθηκαν και τα θέματα των Μήτρογλου, Μανωλά και Σιόβα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων είχε συνάντηση με τον Βαντίμ Βασιλίεφ, ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα, για τον λόγο αυτό.

Ο παράγοντας της Μονακό είχε συνομιλίες και με τους Εντινγκά και Μετζανί, με τους οποίους συζήτησε τις έως τώρα εντυπώσεις τους από την παραμονή τους στον Ολυμπιακό, καθώς επίσης και τις προθέσεις που έχουν για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς για τους δυο παίκτες και εφόσον κριθεί σκόπιμο, αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές ανάμεσα στις δυο ομάδες για την αγορά τους.

Από εκεί και πέρα, η Μονακό φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Μανωλά, Σιόβα και Μήτρογλου και σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στη συνάντηση του Βρέντζου με τον Βασιλίεφ έγινε μια διερευνητική κουβέντα για τους τρεις αυτούς παίκτες, με τον Μανωλά να βρίσκεται αυτή τη στιγμή ψηλότερα στη λίστα της Μονακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ