2013-11-14 23:00:06
Φωτογραφία για «ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ»
Ο Ολυμπιακός έχει δώσει μεγάλη σημασία ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια στις σχολές ποδοσφαίρου και στην επίσημη ιστοσελίδα των ερυθρόλευκων, υπάρχει μήνυμα του διευθύνοντος συμβούλου της Θρύλος Α.Ε., Γιώργου Παύλου, ο οποίος εξηγεί τη σημασία των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού δίνει μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες και φυσικά στο δίκτυο των Σχολών Ποδοσφαίρου καθότι θεωρεί ότι η δημιουργία παικτών από τα σπλάχνα του Συλλόγου, παικτών που θα αγαπούν και θα τιμούν τη ερυθρόλευκη φανέλα και θα έχουν τις ικανότητες να αντεπεξέλθουν στις τεράστιες απαιτήσεις μας, είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο όφελος.

Προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, η Διοίκηση προχώρησε στην οργανωτική και λειτουργική ενοποίηση τους. Ο σκοπός της ενοποίησης είναι η δημιουργία οικονομιών κλίμακας στη διαδικασία εκπαίδευσης, αξιολόγησης και ένταξης των νεαρών ποδοσφαιριστών στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της Ακαδημίας, με απώτερο στόχο την προώθηση των καλύτερων στην Α’ ομάδα
. Οι ενέργειες της Ακαδημίας και των Σχολών Ποδοσφαίρου δεν αφορούν μόνο το αγωνιστικό σκέλος. Ο Ολυμπιακός δείχνει σε συνεχή βάση το κοινωνικό του πρόσωπο και οι νεαροί μας αθλητές αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας.

Ενθαρρύνουμε τους αθλητές μας να συμμετέχουν σε διάφορες πρωτοβουλίες με κοινωνικό και πολιτιστικό χαρακτήρα. Εχέγγυο της επιτυχίας μας είναι η πίστη στη δουλειά που γίνεται και η εξασφάλιση προς τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, ότι αυτά εντάσσονται σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, όπου ψυχαγωγούνται, διαμορφώνουν χαρακτήρες, βελτιώνουν τις επιδόσεις τους και μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τον μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας».

Παράλληλα, στο ίδιο κομμάτι των σχολών ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, υπάρχει και το μήνυμα του παίκτη των Νέων του Θρύλου, Πραξιτέλη Βούρου. Ο νεαρός αμυντικός των ερυθρόλευκων προέρχεται από τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Μυτιλήνη και ο ίδιος τονίζει: «Προέρχομαι από τη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη, διανύω το δεύτερος έτος στην ακαδημία του Ολυμπιακού και αγωνίζομαι για την ομάδα Κ19. Μέσα σε αυτά τα 8 χρόνια που βρισκόμουν στη σχολή, οι προπονητές μου με έκαναν να αγαπήσω το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά κυρίως να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής.

Παράλληλα, μου δόθηκε η δυνατότητα μέσα από τις δραστηριότητες του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου, να αγωνιστώ σε πανελλήνια τουρνουά με άλλες σχολές του Ολυμπιακού, να αγωνιστώ στο γήπεδο της ομάδας μου στο Γ. Καραϊσκάκη, να δω από κοντά τα ποδοσφαιρικά ινδάλματά μου, καθώς επίσης να έρθω σε επαφή και να συναγωνιστώ με άλλους ταλαντούχους παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα μέχρι που εντάχθηκα το έτος 2012 στα αγωνιστικά τμήματα του Ολυμπιακό.

Οι σχολές ποδοσφαίρου σου παρέχουν εφόδια και χαρές που σε βοηθούν να αποκτήσεις σπουδαίες εμπειρίες και να διαμορφώσεις προσωπικότητα, στοιχεία που σε βελτιώνουν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ