2013-11-15 07:05:55
Φωτογραφία για Εμείς ταμείο, η Εθνική Βραζιλία!
Μεγάλη ημέρα μεγάλο ματς το σημερινό για την Εθνική μας ομάδα που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης για το Μουντιάλ της Βραζιλίας απέναντι στην Ρουμανία.

Οι διεθνής μας είναι όπως δηλώνουν έτοιμοι και ψυχωμένοι για την σημερινή μεγάλη μάχη με τους εξίσου αποφασισμένους για την πρόκριση Ρουμάνους.

Ο Φερνάντο Σάντος αλλά και οι παίκτες δηλώνουν πως είναι εθνική υπόθεση η πρόκριση και θα δώσουν την ψυχή τους για αυτή.

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

Στα αγωνιστικά ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με μοναδικό του ευχάριστο πονοκέφαλο να αποτελεί η θέση στο κέντρο, καθώς έχει να διαλέξει μεταξύ Τζιόλη και Σάμαρη.

Οι υπόλοιπες θέσεις είναι λίγο πολύ πιασμένες, με τον Καρνέζη να πηγαίνει κάτω από τα δοκάρια έχοντας δεξιά τον Τοροσίδη, αριστερά τον Χολέμπας και στο κέντρο τον Παπασταθόπουλο με τον Μανωλά. Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Σάμαρης ή Τζιόλης με την επιθετική τριπλέτα να αποτελείτε από τους Σαμαρά δεξιά, Σαλπιγγίδη αριστερά και Μήτρογλου στο κέντρο.


Από την άλλη πλευρά, οι Ρουμάνοι κατεβαίνουν με επιθετικές διαθέσεις, καθώς κάτω από τα δοκάρια ο Ταταρουσάνου που ξεπέρασε το πρόβλημα στην μέση θα αγωνιστεί κανονικα, Ματελ, Ρατ τα δυο μπακ, στο κέντρο της άμυνας ο Γκοϊάν, με τον Γκάρντος, ο οποίος και θα καλύψει το κενό του Τσίρικες. Από κει και πέρα, τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο σκληροτράχηλος, Μπουρτσεάνου και ο Λαζάρ. Οι εκπλήξεις είναι οι τρεις πίσω από τον φορ, Μαρικά. Οι ταχύτατοι και επιθετικοί, Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα για να βγάλουν αντεπιθέσεις και να διασπάσουν την αμυντική γραμμή της Ελλάδας. Οι τρεις εξάλλου, εκτός από ταχύτητα διαθέτουν και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση Παίζουμε Ελλάδα – Ρουμανία 1

Παίξε τώρα τις προτάσεις της ημέρας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, και πάρε bonus 100 ευρώ!

sportygossip.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ