2013-11-18 09:16:07
Φωτογραφία για ΜΠΟΝΟΒΑΣ : ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΥΝΟΛΟ!
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Μπονόβας, μίλησε στο «Γαύρο» για την πορεία που έχει ο Θρύλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο βετεράνος των ερυθρόλευκων ανέφερε ότι ο Θρύλος δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ενώ επισήμανε ότι... «αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα και το δείχνει στην Ευρώπη».

ΕΡΩΤΗΣΗ: Περιμένατε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει το 3 στα 3;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και το πίστευα και το περίμενα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι στο ζενίθ της φόρμας της. Ολη η δουλειά που έκανε το καλοκαίρι ο Μίτσελ και οι παίκτες βγαίνει στο γήπεδο και έρχονται τα αποτελέσματα. Υπάρχει τρομερό ρόστερ και αξιόλογοι παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Ε: Τι σημαίνει για εσάς το γεγονός ότι η ομάδα πήρε τις νίκες σε τόσο σημαντικά παιχνίδια;

Α: Πρώτα απ’ όλα ότι έχει χαρακτήρα. Ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει χαρακτήρα και αυτό πρέπει να το κρατήσει
. Αλλά εγώ δεν στέκομαι στο πρωτάθλημα. Και το λέω αυτό γιατί η ομάδα στην Ελλάδα δεν έχει αντίπαλο και είναι πολύ καλύτερη από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Στέκομαι στην Μπενφίκα. Ηθελε τη νίκη και την πήρε και αυτό δείχνει πολλά. Δείχνει ότι η ομάδα έχει αποφασιστικότητα και τσαγανό. Και ότι δένει φυσικά, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Οπως έκανε άλλωστε με τον ΠΑΟΚ. Πλέον υπάρχει ομοιογένεια!

Ε: Στα 3 αυτά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός είχε διαφορετικούς πρωταγωνιστές Α: Αυτό που με έχει διδάξει το ποδόσφαιρο και η ιστορία, είναι ότι οι πρωταγωνιστές βγαίνουν μέσα από το καλό σύνολο. Ο Ολυμπιακός έχει καλό σύνολο. Εχει καλούς παίκτες, γι’ αυτό ξεχωρίζουν κάποιοι ποδοσφαιριστές. Οπως ο Κάμπελ. Οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να κάνει τη διαφορά και να ξεχωρίσει.

Ε: Μετά τη νίκη με την Μπενφίκα ο Ολυμπιακός θεωρείτε ότι έχει πάρει την πρόκριση;

Α: Σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο. Κρατάει την πρόκριση στα χέρια του. Είχα πει ότι αν δεν έχανε στην Πορτογαλία και νικούσε στο Καραϊσκάκη θα περνούσε. Και τελικά έτσι έγινε. Τώρα μένει να πάρει το ματς με την Αντερλεχτ για να προκριθεί στους «16». Να δείξει ότι μετά από την Παρί είναι η επόμενη ομάδα που πρέπει να προκριθεί... Είναι κάτι που θέλουμε να δούμε όλοι μας. Υπάρχει καλό υλικό και καλό ρόστερ και αξίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ε: Ενα σχόλιο για τον Μήτρογλου;

Α: Πιο ώριμος από ποτέ. Τι άλλο να πω; Βοηθάει και ανασταλτικά πλέον. Φοβερός, μπράβο... Θέλω να πω επίσης ότι μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση ο Σάμαρης. Αξίζει θέση στην ενδεκάδα και ο Μίτσελ του τη δίνει.

Ε: Στη συνέχεια τι θέλετε να δείτε;

Α: Εμένα αυτό που με χαροποιεί είναι ο Ολυμπιακός να παίζει καλά. Να προσφέρει θέαμα και να δίνει χαρά στον κόσμο του.

Ε: Για την Εθνική ένα σχόλιο;

Α: Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτή την ομάδα… Θεωρώ ότι θα πάει στο Μουντιάλ. Και ο Σάντος έχει κάνει τρομερή δουλειά και αυτή φαίνεται. Από το 2004, η ομάδα έχει αποκτήσει το πνεύμα νικητή. Πρέπει τώρα να πάει στη Ρουμανία και να παίξει ξανά με πάθος. Αυτό που είπε ο Μήτρογλου. Σαν να έχει έρθει το πρώτο παιχνίδι 0-0. Για να πάνε όλα καλά και να βρεθεί στο Μουντιάλ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ