2013-11-20 22:34:08
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΛΑΓΑ
Η επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μάλαγα, δεν είναι και στα καλύτερα της... Έχει χάσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς (με αξαίρεση αυτό κόντρα στη Μούρθια) και φυσικά προέκυψε κάποιος προβληματισμός τον οποίο... έλυσαν οι πρωταγωνιστές της ισε συνάντηση που είχαν την Τρίτη (19/11).

Ο Ζουάν Πλάθα κάλεσε τους παίκτες του σε ένα μίτινγκ και όσοι ήθελαν, κατέθεσαν τις απόψεις τους για τα αίτια αυτής της πορείας. Του "γιατί", δηλαδή, των τριών ηττών, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ αποκάλυψε τα καθέκαστα, σε συνέντευξη που έδωσε στη "Malaga Hoy", όπου είπε και ότι "αποφασίσαμε πως πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι και να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, πολλώ δε όπως χάσαμε εμείς τα τελευταία ματς", δηλαδή στο φινάλε.

Ο πόιντ γκαρντ των Ανδαλουσιάνων, παραδέχθηκε πως η απειρία του στην Εuroleague (αυτή είναι η πρώτη χρονιά του στην κορυφαία διοργάνωση) έχει παίξει ένα κάποιο ρόλο "αλλά είμαι νέος, είμαι καλά και το θετικότερο όλων είναι πως ο Πλάθα ελέγχει πολύ καλά το χρόνο συμμετοχής που έχουμε όλοι
. Πιστέψτε με, μπορώ να δίνω δυο ματς την εβδομάδα. Ήλθα στη Μάλαγα, με ενθουσιασμό και τεράστιο κίνητρο, για να παίξω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και να αφήνω το... αίμα μου στο παρκέ, για να βοηθώ να φτάνουμε σε επιτυχίες".

Για την απαίτηση του προπονητή του να γίνει κάτι με τα τρίποντα, σχολίασε πως "έχει τα δίκια του και είναι δουλειά όλων μας, να τα καταφέρουμε. Θα ήταν χρήσιμο να μην εκτοξεύουμε σουτ, υπό πίεση, να βοηθάμε όλοι στα ριμπάουντ και φυσικά να βελτιώσουμε το ποσοστό από τα 6.75. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να διορθώσουμε, πολλές μικρές λεπτομέρειες που θα μας βοηθήσουν να πανηγυρίσουμε νίκες. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά τελευταία δεν καταφέραμε να φέρουμε τα σωστά αποτελέσματα. Πράγμα που δεν είναι απολύτως αδικαιολόγητο, αν σκεφτείτε πως είμαστε νέα ομάδα, με νέο προπονητή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά". Και τώρα που επιστρέφουν οι Τούλσον και Ουρτασούν "είναι βέβαιο ότι θα γίνουμε καλύτεροι".

Ο Ορτασούν μετείχε και στις δυο προπονήσεις που έκαναν την Τρίτη (19/11) οι Ισπανοί και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο εναντίον των Πρωταθλητών Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ