2013-11-22 12:24:34
Φωτογραφία για Παραγράφουν το έγκλημα του ΕΣΥ που συγκλόνισε το Πανελλήνιο - Για το νεογνό που σκότωσαν στο Τζάνειο δεν θα πληρώσει κανείς...
Πρόκειται για την υπόθεση που συνέβη στις 31 Μαΐου του 2007 και συγκλόνισε το Πανελλήνιο αφού στοίχισε την ζωή σε ένα νεογέννητο αγγελούδι Σύμφωνα με τη καταγγελία που έφτασε χθες στο makeleio.gr ο άτυχος πατέρας Παναγιώτης Λουκίδης  που εδώ και 6 περίπου χρόνια περιμένει να αποδοθούν οι ευθύνες στους ανθρώπους που «από αμέλεια» όπως λέει «σκότωσαν» το παιδί του, αποκάλυψε συγκλονισμένος στο makeleio.gr πως η «δικαιοσύνη» αποφάσισε να παραγράψει το κατηγορητήριο λόγω παρέλευσης πενταετίας. Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στις 31 Μαΐου του 2007 η σύζυγος του Παναγιώτη Λουκίδη νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να φέρει στον κόσμο πρόωρα το παιδί τους. Δυστυχώς το νεογνό έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Νοσοκομείο της Νίκαιας. Για κακή τους τύχη οι δύο μονάδες νεογνών του νοσοκομείου ήταν εκτός λειτουργίας και ή άλλη θα παραλάμβανε δύο άλλα περιστατικά. Αποτέλεσμα ήταν στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, το μωράκι να ξεψυχήσει γιατί το ΕΚΑΒ καθυστέρησε τρεις ολόκληρες ώρες!


Ο Παναγιώτης Λουκίδης αμέσως μετά κινήθηκε νομικά εναντίων των υπεύθυνων για τον θάνατο του παιδιού του.

ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο Παναγιώτης Λουκίδης στο makeleio.gr το βούλευμα βγήκε στις 2.5.12 και έδειχνε 4 κατηγορούμενους για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Τον διευθυντή Γυναικολογικής του Τζάνειου νοσοκομείου, τον Διευθυντή Ιατρικής του ΕΚΑΒ, την συντονίστρια αεροκομιδών του ΕΚΑΒ και την συντονίστρια του τηλεφωνικού κέντρου.

Ωστόσο σύμφωνα με τον άτυχο πατέρα η εισαγγελία κοινοποίησε το κατηγορητήριο στις 31.5.12 δηλαδή μια μέρα μετά αφού ολοκληρωνόταν η πενταετία. Αποτέλεσμα αυτού είναι όπως είπε ο δικηγόρος Περικλής Σταυριανάκης στον πελάτη του Παναγιώτη Λουκίδη, αύριο στο δικαστήριο το οποίο έχει πάρει ήδη δύο αναβολές, (μια από την πλευρά των κατηγορουμένων και μια λόγω παρέλευσης ωραρίου) να ανακοινώσουν απλά την παραγραφή των αδικημάτων των κατηγορουμένων λόγω παρέλευσης πενταετίας.

Ο κ. Λουκίδης ζητά να μάθει «για ποιον λόγο υπήρξε αυτή η καθυστέρηση κοινοποίησης του κατηγορητηρίου; Ποιος το καθυστέρησε και γιατί; Πως θα αφεθούν ελεύθεροι 4 άνθρωποι που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια χωρίς να δικαστούν;  Το παιδί μου πέθανε, όχι ένα σκυλί! Μια ανθρώπινη ζωή… »; Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα είπε στο makeleio.gr αναμένεται να κινηθεί νομικά, κάνοντας μήνυση στην εισαγγελία γιατί καθυστέρησε να κοινοποιήσει το κατηγορητήριο για μια μέρα, με αποτέλεσμα αύριο αυτοί οι άνθρωποι να μην χρειαστεί καν να απολογηθούν στη δικαιοσύνη για τις τυχόν λάθος πράξεις τους που στοίχησαν ωστόσο την ζωή σε ένα νεογέννητο αγγελούδι. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ