2013-11-25 00:34:04
Φωτογραφία για ΧΟΛΕΜΠΑΣ : ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!
Ο Χολέμπας λίγα 24ωρα πριν τον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν δηλώνει πως ο Ολυμπιακός μπορεί θετικό σκορ και αποκαλύπτει το... μυστικό του, επισημαίνοντας πως νιώθει εξαιρετικά στο Λιμάνι.

Στην τηλεόραση της NOVA μίλησε ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Παρί για το Τσάμπιονς Λιγκ υποστήριξε πως «στο Τσάμπιονς Λιγκ θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός για όλες τις ομάδες. Όλα μπορούν να γίνουν. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Εμείς εάν παίξουμε ψυχωμένοι και συγκεντρωμένοι, παρότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων που παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα όλο και καλύτερος τόνισε: «Φυσικά και στην Παρί έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Είναι ικανοί να... μαγειρέψουν μόνο με νερό.

Εμείς θα πρέπει να πάμε εκεί και να ξέρουμε το τι θέλουμε να κάνουμε. Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Μπορούμε ακόμα και να νικήσουμε».


Το μεγάλο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού ονομάζεται Μήτρογλου και εκεί στάθηκε ο συμπαίκτης του: «Πιστεύω πως μπορούμε να σκοράρουμε στο Παρίσι. Με τον Μήτρογλου έχουμε καλές πιθανότητες γιατί κρατάει την μπάλα και έτσι εμείς μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Σχετικά με τον ευρωπαϊκό στόχο για το Τσάμπιονς Λιγκ επισήμανε: «Για εμένα πρέπει να νικήσουμε τουλάχιστον έναν αγώνα για να είμαστε ασφαλείς».

Για τον κόσμο της ομάδας είχε να πει τα καλύτερα: «Πρέπει να παραδεχθώ πως ο κόσμος μας είναι παντού. Πάντα λέω πως έχουμε φανταστικούς οπαδούς.

Μας συμπαραστέκονται κάθε φορά. Είναι καταπληκτικοί. Με την Άρσεναλ μας στήριξαν σε μεγάλο βαθμό όταν χάναμε. Με την Άντερλεχτ το ίδιο».

Αναφορικά με την Εθνική ομάδα, τον εαυτό του και το μυστικό της επιτυχημένης παρουσίας του τόνισε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για κάποιο μυστικό. Κάθε φορά θα δίνω το καλύτερο.

Όταν αγωνίστηκα στο Euro δεν είχα παίξει στα προκριματικά. Ένιωθα εκτός κλίματος. Δεν είχα την επαφή που θα ήθελα. Δεν ήμουν τόσο κοντά με τους άλλους παίκτες γιατί δεν ήξερα καλά την ομάδα. Ήταν δύσκολο για μένα αλλά φυσικά προσπάθησα. Είμαι επαγγελματίας.

Φέτος έχω παίξει σε πολλούς αγώνες. Είναι η πιο καλή μου χρονιά. Έτσι είμαι εγώ. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Αυτό το έμαθα στην Γερμανία. Είμαι πολύ ήρεμος και πολύ καλά τους τελευταίους 2 μήνες. Παλιά όλα μου πήγαιναν άσχημα. Τώρα είμαι πολύ καλά και συνεχίζω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ