2012-04-13 10:10:05
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η πασχαλινή έξοδος
Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα, η οποία αναμένεται και να κορυφωθεί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή. To 100% αγγίζει η πληρότητα στα πλοία και τα υπεραστικά λεωφορεία ΚΤΕΛ

Επί ποδός... βρίσκεται και σήμερα η τροχαία για την ασφαλέστερη μετακίνηση των εκδρομέων. Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφέλιμου ισχύει σήμερα 06.00-16.00 στις εθνικές οδούς.

Στις 13:00 ανοίγουν σήμερα τα εμπορικά καταστήματα, τα οποία και θα κλείσουν στις 19:00, ενώ αύριο Μεγάλο Σάββατο θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί ως τις 15:00.

Σε ό,τι αφορά τον καιρό, τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν επίσης τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Στην Αττική αναμένονται αρχικά αραιές νεφώσεις, ενώ από το μεσημέρι ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ