2013-11-25 17:14:05
Φωτογραφία για Η τρέλα δεν πάει στα βουνά...
Γράφει ο Κώστας Βουλγαράκης

Ακούμε στις ειδήσεις ότι « ….. η ντίβα Δέσποινα Βανδή, τάσπασε με τον σταρ Νότη Σφακιανάκη, διότι ο τελευταίος εκδήλωσε την πολιτική του στήριξη, υπέρ της Χ.Α. ….»!!

Αύριο ομοίως, μπορεί και ο Χαϊκάλης να τα σπάσει με τον Μπουλά και τον Φιλιππίδη και εμείς να χάσουμε την υπέροχη σειρά «50-50» ή και μεταξύ τους, να δηλώσουν αδυναμία καλλιτεχνικής συνεργασίας, οι διάφοροι άλλοι σταρ του θεάματος, που πολιτεύτηκαν, όπως : Καζάκος, Βούρος, Γκερέκου, Φόνσου, Βιδάλη, Σκουρολιάκος, Χαραλαμπίδης, Βάνα Μπάρμπα, Γερολυμάτος, Μπέζος, Κοταμανίδου, Κοντογιαννίδης, Γερασιμίδου, κλπ !!

Αντίστοιχα μπορεί να γίνει και με τους δικηγόρους και τους γιατρούς που πολιτεύονται και «εκτίθενται» ιδεολογικά !!

Τώρα, τι μπορούμε να συμπεράνουμε από το παραπάνω, εξαρτάται από την αντίληψη, τη διορατικότητα και κυρίως ….. από την ακεραιότητα εκάστου.


Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι, η κα Βανδή έκανε μια πρώτης τάξεως διαφήμιση του κου Νότη και η ίδια εκτέθηκε, ενώ θάχει ενδεχομένως να υποστεί και τη μουρμούρα του κου Ντέμη !!

Εγώ αυτό που διαισθάνομαι, είναι ότι (έτσι όπως πάμε) σύντομα θα ξαναζήσουμε τα «χρωματιστά» καφενεία, θέατρα, πίστες, γήπεδα και ….. μπακάλικα !!

Είναι τελείως παράλογο, οι σχέσεις των ανθρώπων, οι συνεργασίες και οι επαφές μας, να προσδιορίζονται ανάλογα με τις προσωπικές πεποιθήσεις (ιδεολογικές, θρησκευτικές, κλπ) και όχι με τις πράξεις και τις συμπεριφορές μας. Είναι που είναι ήδη δύσκολη η επικοινωνία μας και οι κοινωνικές μας σχέσεις. Αν τις περιορίσουμε ακόμα παραπάνω, φιλτράροντας τις «ιδεολογικά», τότε πλέον …… ως αμετανόητοι και αδιόρθωτοι, είμαστε άξιοι της κακής μας τύχης, χωρίς κανένα οίκτο και δικαιολογία !!

Ειδικότερα όσο αφορά το θέμα της Χ.Α., νομίζω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και μια μακροπρόθεσμη στρατηγική «ουσίας», για την αντιμετώπιση της, διότι οι σημερινές γελοίες υπερβολές, …… τείνουν στο «ρατσισμό» και εκθέτουν – δηλαδή οι «κατήγοροι», γίνονται χειρότεροι από τους «κατηγορούμενους», τους οποίους τελικά …… ενισχύουν, όπως στην πράξη αποδεικνύεται !!

Τέλος, για ακόμα μια φορά θέλω να επισημάνω την κοινωνική υποκρισία !! Υποθέτω ότι τόσο η κα Βανδή, όσο και ο κος Σφακιανάκης, δεν θα αρνηθούν να τραγουδήσουν – και να αμειφθούν πλουσιοπάροχα – ενώπιον μη ιδεολογικά αρεστών πελατών !!

Οι «καλλιτέχνες» και οι «άνθρωποι των γραμμάτων», θεωρούνται ότι ανήκουν στο «χώρο του πνεύματος» και το πνεύμα, …… είναι ελεύθερο !! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ