2012-04-13 11:00:10
Φωτογραφία για Λαζαρίδης:Εμείς σαν ποδοσφαιριστές καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα
 ο αρχηγός του Άρη σημείωσε: "Ευχαριστώ στον κόσμο που με την ψήφο του μου έδωσε το βραβείο, όπως και τον κ. Κολτσίδα που μου το παρέδωσε. Προσπαθώ να είμαι καλύτερος σε κάθε αγωνιστική για να παίρνει η ομάδα το αποτέλεσμα. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι".

Για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: "Εμείς σαν ποδοσφαιριστές καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα, για να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ωστόσο η  ομάδα, αν πρέπει να τιμωρηθεί, να γίνει με βάση τους κανονισμούς και όχι με αυτούς που δεν έχουν βγει ακόμα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να δικαιωθεί ο Άρης. Έχουμε δει και σε άλλα γήπεδα να πέφτουν αντικείμενα και να μην γίνεται τίποτα. Το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο".

Για την αλλαγή στην στάση του Αστέρα Τρίπολης για τα όσα έγιναν δήλωσε: "Οι άνθρωποι του Αστέρα την Κυριακή έλεγαν να συνεχιστεί το παιχνίδι και τώρα λένε το αντίθετο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτή η ανατροπή".
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ