2013-11-26 01:34:09
Φωτογραφία για ΣΑΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ Forthnet *PHOTOS*
Τέσσερις νυν "ερυθρόλευκοι" κορυφαίοι της σεζόν 2012-13

Με λαμπρότητα πραγματοποιθήκε στο Γκάζι και φέτος η εκδήλωση "Έπαθλο Forthnet" για τη σεζόν 2012-13. Ο Ολυμπιακός είχε την τιμητική του στα βραβεία της αγωνιστικής περιόδου που αποχαιρετήσαμε πριν από λίγους μήνες αφού τόσο στο βόλεϊ (Άνδρες-Γυναίκες) όσο και στο πόλο (Άνδρες-Γυναίκες) οι "τίτλοι" πήγαν σε αθλητές που αγωνίζονται στο σύλλογο μας. Στο βόλεϊ Ανδρών καλύτερος για τη χρονιά που πέρασε ήταν ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ και στις Γυναίκες η Κάταλιν Κις, η οποία πέρσι ήταν στην ΑΕΚ αλλά φέτος φοράει τα "ερυθρόλευκα". Στο πόλο Ανδρών νικητής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης και στις Γυναίκες η Άλκηστη Αβραμίδου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε από τον Ολυμπιακό η Διευθύντρια κα Τσιλιγκίρη, οι μάνατζερ των ομάδων μας στο βόλεϊ, ο κ. Μαντούβαλος (Άνδρες) και ο κ. Κατσιούρας (Γυναίκες), ο έφορος του πόλο Ανδρών κ. Μάζης και ο τεχνικός της ομάδας πόλο Ανδρών κ. Βλάχος, ο οποίος έκανε και την απονομή στον Γιάννη Φουντούλη. Φυσικά το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Λίγκας και Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός κ. Ταρνατόρος.


Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μπόγιαν Γιορντάνοφ: "Ευχαριστώ πάρα πολύ γι' αυτή την τιμή. Το βραβείο ανήκει στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου αφού χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε φτάσει έως εδώ. Όλοι μαζί δουλεύουμε. Έτσι τους αφιερώνω το βραβείο. Όσο αφορά φέτος ο Ολυμπιακός έχει πάντα στόχο το πρωτάθλημα και είναι το μεγάλο φαβορί".

Κάταλιν Κις: "Ευχαριστώ και εγώ τους ανθρώπους της Forthnet για την βράβευση. Πέρσι πήρα το βραβείο αλλά η χρονιά δεν είχε τίτλους με την ομάδα μοτ. Ελπίζω φέτος με τη νέα μου ομάδα, τον Ολυμπιακό, να πάρω το πρωτάθλημα και ίσως και το Κύπελλο"

Γιάννης Φουντούλης: "Είναι τιμή μου που είμαι εδώ. Στόχος μου για τη νέα χρονιά είναι να πετύχουμε αυτά που έχουμε βάλει ως στόχους με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και μετά οι προσωπικό στόχοι. Η κατάσταση στη χώρα είναι δύσκολη αλλά ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο αύριο".

Άλκηστη Αβραμίδου: "Λόγω των υποχρεώσεων μου με τον Ολυμπιακό την ημέρα της εκδήλωσης είμαι στην Ουγγαρία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο και θα παλέψω τη νέα χρονιά να διακριθώ μέσα από την ομάδα μου".

Ο τεχνικός μας Θόδωρος Βλάχος ο οποίος έκανε την απονομή στον Γιάννη Φουντούλη σημείωσε: "Ο Γιάννης είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ένα παιδί με αξιόλογο χαρακτήρα. Η παρουσία του στον Ολυμπιακό μου έχει λύσει πολλές φορές τα χέρια και είναι χαρά μου να συνεργάζομαι με τέτοιους αθλητές. Είναι για μένα ο νέος ηγέτης της ομάδας και έχει ακόμη πολλά να δώσει".

*Από αυτή τη σεζόν το "Έπαθλό Forthnet" το οποίο διανύει τον 12χρόνο ζωής του μετονομάστηκε σε "Έπαθλο Novasports".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ