2012-04-13 11:48:56
Φωτογραφία για ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Εξαντλεί τα περιθώρια ο Σιμάο…
O Σιμάο Μάτε Τζούνιορ μπορεί να δήλωνε πρόσφατα πως έχει ήδη φύγει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα και με τα λεγόμενά του προσπάθησε να πιέσει καταστάσεις!

Ό,τι περνάει από το χέρι του κάνει ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Μπορεί ο Μοζαμβικανός μέσος να ξεκαθάρισε μετά το ματς των «πράσινων» με τον Πανιώνιο ότι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα, όμως μόνο έτσι δεν είναι τα πράγματα.

Μπορεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό να είναι τραγική, όμως φαίνεται ότι ο Σιμάο έχει «δεθεί» με την χώρα μας και γι΄ αυτό η πρώτη του επιλογή -μέχρι όσο αυτό γίνεται- θα είναι το «τριφύλλι»! Κοινώς προσπαθεί να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια υπάρχουν, όπως είχε κάνει και πέρυσι σε αντίστοιχες περιπτώσεις…

Σίγουρα πάντως αυτή την στιγμή αλλά και στο προσεχές μέλλον πολύ δύσκολα θα μπορέσει ο 23χρονος άσος να υπογράψει νέο συμβόλαιο (σ.σ. το υπάρχον λήγει το καλοκαίρι) με τον Παναθηναϊκό, αφού ούτε διοίκηση υπάρχει, ούτε χρήματα, αλλά κι ούτε γνωρίζει κανείς τι μέλλει γενέσθαι! Συνεπώς, πιο πιθανό είναι το «αντίο».
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ