2012-04-13 12:48:44
Φωτογραφία για Μια χώρα που οι πολίτες της εκτιμούν τη Λιάνα, τον Μπαμπινιώτη και τον Καμμένο
Στη 4η θέση των πολιτικών που συγκεντρώνουν τις περισσότερες θετικές γνώμες βρίσκεται ο νέος Υπ.Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, παρά το γεγονός ότι πρόλαβε μέσα σε ένα μήνα να σταματήσει τη μεταρρύθμιση στα ΑΕΙ, να καταργήσει καινοτομίες της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου κτλ.

Metron Analysis, Απρίλιος 2012

Στους 10 πιο δημοφιλείς πολιτικούς, μονάχα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος εκπροσωπεί τη (μικρή) ομάδα των ...πολιτικών που αγωνίζονται για μια διαφορετική Ελλάδα όπως εκείνη θα προκύψει μέσα από την εφαρμογή των αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών.Κατά τα λοιπά, οι Έλληνες εμφανίζονται να συμπαθούν τους ακραίους, εκείνους δηλαδή που τους προτείνουν έναν άλλο φαντασιακό δρόμο που οδηγεί ξανά στην Ελλάδα του 2009.

Από τα δυο "μεγάλα" κόμματα,  τις περισσότερες θετικές γνώμες συγκεντρώνουν οι Αβραμόπουλος και Γεννηματά, εκείνοι δηλαδή οι πολιτικοί που αποφεύγουν συνειδητά να πουν οτιδήποτε το συγκεκριμένο και χαϊδεύουν συνεχώς τα αυτιά των πολιτών.

'Η θα επιβιώσουν όλοι αυτοί ή θα επιβιώσει η χώρα. Και τα δυο δεν γίνονται, όσο κι αν προσπαθούμε τα τελευταία 30 χρόνια... Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ