2012-04-13 13:05:42
Φωτογραφία για Δύσκολα θα μείνει στον Άρη ο Φατί
Το συμβόλαιο του Ρικάρντο Φατί με την ΠΑΕ Άρης μπορεί να ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι του 2013 ωστόσο δύσκολα θα το ολοκληρώσει.

Πως άφησε να εννοηθεί χθες στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» σε συζητήσεις του με φιλάθλους του Άρη ο Ρικάρντο Φατί δύσκολα να παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το γιατί όπως φέρεται να τους είπε στο πηγαδάκι που στήθηκε λίγο πριν πάρει την πτήση με προορισμό το Παρίσι είχε να κάνει με το υψηλό του συμβόλαιο.

Ο πρόσφατα διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης Ρικάρντο Φατί ποδοσφαιριστής του Άρη αναχώρησε χθες Μεγάλη Πέμπτη με προορισμό του την Γαλλία και βρισκόμενος στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» δεν αρνήθηκε να μιλήσει σε φίλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης που τον πλησίασαν.

«Περάσαμε δύσκολη χρονιά στο οικονομικό. Τα πράγματα δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμη, όπως θα θέλαμε, περιμένουμε να γίνει…», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Φατί που δεν αρνήθηκε να πάρει θέση και για το μέλλον του στον Άρη όταν ρωτήθηκε σχετικά.


«Το συμβόλαιό μου είναι υψηλό. Με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα μείνω στην ομάδα. Δέθηκα μαζί της, αγαπώ τον Άρη αλλά κάποια πράγματα μας ξεπερνάνε. Το πιο πιθανό είναι να φύγω», και ακολούθως ξεκίνησε το ταξίδι του αφού του ζητήθηκε η επίτευξη του απόλυτου στα παιχνίδια που απομένουνε.

Υπενθυμίζεται πως οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Δευτέρα του Πάσχα εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και του παιχνιδιού που θα ακολουθήσει δυο μέρες μετά με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του Άρη Μανουέλ Μασάδο είναι το γεγονός ότι από χθες μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Νόε Ακόστα αφού ο Ισπανός τέθηκε σε κανονικούς ρυθμούς στην διάθεσή του έχοντας ξεπεράσει πλήρως την θλάση που είχε υποστεί.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ