2013-11-27 21:30:05
Φωτογραφία για Ημερολόγιο της Pirelli : 50 χρόνια με τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου (video)
Me τους πιο διάσημους φωτογράφους και στυλίστες της βιομηχανίας της μόδας, σε μία από τις πιο αισθησιακές φωτογραφικές εκδόσεις της χρονιάς. 

Το Ημερολόγιο του 2014 αποκτά έτσι ένα ιδιαίτερο, επετειακό χαρακτήρα, γεγονός που δικαιολογεί και την επιλογή της Pirelli, να το βασίσει πάνω σε φωτογραφίες ίσως του σπουδαιότερου φωτογράφου με τον οποίο έχει συνεργαστεί. 

Του Χέλμουτ Νιούτον και συγκεκριμένα στο Ημερολόγιο του 1986 και στην έκδοση που δεν κυκλοφόρησε (εκείνη την χρονιά είχαν δημιουργηθεί δύο εκδόσεις). 

O Νιούτον μάλιστα τότε, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει έκτοτε, είχε σαν προϋπόθεση στις φωτογραφίες του να εμφανίζονται και προϊόντα της Pirelli. Το Ημερολόγιο του 2014 θα περιλαμβάνει 12 ασπρόμαυρες και 28 behind-the-scenes φωτογραφίες, όλες από το Monte Carlo και το Chianti.

Παράλληλα όμως, θα περιέχει και μερικές προσθήκες, με φωτογραφίες που τραβηχτήκαν τον Ιούνιο στη Νέα Υόρκη, αυτή τη φορά όχι με το γνώριμο αισθησιακό ήφος, αλλάκαι πάλι με διάσημα μοντέλα όπως οι Μιράντα Κερ, Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Καρολίνα Κούρκοβα, Αλεκ Γουέκ, Ιζαμπέλι Φοντάνι. Και στη μέση, στα 44 της, η αιώνια Δανέζα καλλονή Ελενα Κρίστενσεν. Φωτογράφοι, ο Πίτερ Λίντμπεργκ (είχε φωτογραφήσει και τις εκδόσεις του 1996 και 2002) και ο Πάτρικ Ντεμαρσελιέ (έβαλε την υπογραφή του στις εκδόσεις 2005 και 2008), που αμφότεροι έχουν δημιουργήσει από τα πιο αισθησιακά Pirelli Calendars.
πηγή
pestanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ