2013-11-28 01:52:05
Φωτογραφία για ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ : ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ!
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά τη νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Ολυμπιακού, υποστήριξε πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!

Αρχικά, ο Σουηδός επιθετικός, είπε για την αναμέτρηση: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Παίξαμε φανταστικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο όμως δείξαμε χαρακτήρα μαχητή. Πετύχαμε το γκολ και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Σουηδός αστέρας για να συνεχίσει:

«Πρέπει να σκέφτομαι πρώτα το καλό της ομάδας. Αν χρειαστεί θα αμυνθώ κιόλας για να φτάσουμε στη νίκη. Ήμουν κουρασμένος για αυτό με έβγαλε ο προπονητής. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου με κάθε κόστος».

Για το ενδεχόμενο της «Χρυσής Μπάλας» είπε: «Δεν με νοιάζει η χρυσή μπάλα. Είμαι ο καλύτερος και το ξέρω», είπε τόσο απλά ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.

Για τους στόχους της ομάδας του στο Champions League: «Πρώτος στόχος ήταν η πρόκριση. Αυτό το πετύχαμε. Τώρα έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Μόλις μάθουμε την κλήρωση θα μπορούμε να πούμε περισσότερα. Θα κάνουμε τα πάντα με οποιονδήποτε αντίπαλο για την πρόκριση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ