2012-04-13 16:26:09
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πάλι έρχονται τα πάνω κάτω
Πανηγυρικά μπαίνουν στη Βουλή Χρυσή Αυγή και Οικολόγοι δείχνει νέα δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό της εφημερίδας Real News! Το επίσης εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες φλερτάρουν με την τρίτη θέση, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ερωτηθέντων επιθυμεί κυβέρνηση συνεργασίας. Διαβάστε αναλυτικά στο planet-greece τα αποτελέσματα Υπέρ μιας κυβέρνησης συνεργασίας τάσσεται το 65,7% των ερωτηθέντων, ενώ το 32,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα από μόνο του δεν θα είναι αποτελεσματικό σε περίπτωση αυτοδυναμίας.

Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 20,5% έναντι 12,7% του ΠΑΣΟΚ και ακολουθούν ΣΥΡΙΖΑ με 8,6%, ΚΚΕ με 7,9&, Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,1%, Δημοκρατική Αριστερά με 7%, Χρυσή Αυγή με 3,9%, Οικολόγοι Πράσινοι με 2,9%, ΛΑΟΣ με 2,5% και Δημοκρατική Συμμαχία με 2,4%. Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 50,6% έναντι 4% του ΠΑΣΟΚ ενώ το 26,7% θεωρεί πως κανένα κόμμα δεν θα κερδίσει τις εκλογές.


Πρώτος στη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών εμφανίζεται ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ακολουθούν: Λουκάς Παπαδήμος, Πάννος Καμμένος, Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Γιάννης Δημαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος, Αλέκα Παπαρήγα, Ντόρα Μπακογιάννη, Γιώργος Καρατζαφέρης, Λούκα Κατσέλη, Νίκος Μιχαλολιάκος και Χάρης Καστανίδης.

Στο ερώτημα ''ποιός είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ του Αντ. Σαμαρά και του Ευ. Βενιζέλου'' το 52,4% δηλώνει "κανένας" ενώ το 22,9% επιλέγει τον πρόεδρο της ΝΔ και το 20,9% τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO: Ο θρήνος της Μ. Παρασκευής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO: Ο θρήνος της Μ. Παρασκευής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ