2013-11-30 11:40:06
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΕΛ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Τζόελ Κάμπελ στη θέση του Κώστα Μήτρογλου στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ εξετάζει ο Μίτσελ, σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού.

Η αντικατάσταση του Κώστα Μήτρογλου εν όψει του αγώνα με την Άντερλεχτ στην τελευταία αγωνιστική του Champions League, δεν είναι καθόλου έυκολη υπόθεση, αφού ο διεθνής επιθετικός τωνμ ερυθρόλευκων έχει καταφέρει να πετύχει 17 γκολ σε 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε πρώτο πλάνο ο Ισπανός τεχνικός έχει τον Σαβιόλα και τον Ολαϊτάν για να καλύψουν την απουσία του 25χρονου διεθνή, όμως στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι σκέφτεται τη λύση του Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός φορ έχει παίξει στην κορυφή της επίθεσης, όταν ο «πιστολέρο» είχε γίνει αλλαγή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, και είχε καταφέρει να πετύχει το τέταρτο γκολ των ερυθρόλευκων.

Για αυτό τον λόγο ο Μίτσελ τον δοκίμασε στη συγκεκριμένη θέση και στη χθεσινή προπόνηση, ενώ στη Nova επιβεβαίωσε πως είναι μία από τις επιλογές του.


«Ναι, τώρα ίσως μία απ' τις επιλογές μας να είναι ο Κάμπελ. Είναι ο Σαβιόλα, ο Ολαϊτάν. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση και θα τη βρούμε γρήγορα», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Πριν από αυτό, ο Μίτσελ είχε δοκιμάσει κάποια στιγμή το δίδυμο Σαβιόλα - Κάμπελ με τους Φουστέρ και Ολαϊτάν στα άκρα, ενώ δοκίμασε κάτι πιο... αναμενόμενο, δηλαδή τον Σαβιόλα και πίσω του τον Ντομίνγκεζ.

Ίσως μία πρώτη... «πρόβα» να γίνει στο αυριανό ματς με τον Εργοτέλη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει αν αυτό θα συμβεί από την αρχή του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ