2013-12-01 11:15:26
Φωτογραφία για Το χρονικό του τραγικού θανάτου του ηθοποιού Πολ Γουόκερ γνωστού σε όλους από τη σειρά ταινιών Fast and Furious– Σοκαριστικές εικόνες από το δυστύχημα
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του θανάτου του 40χρονου ηθοποιού Πολ Γουόκερ από τροχαίο.Ο άτυχος νέος είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό από τη σειρά ταινιών Fast and Furious και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μαζί με έναν φίλο του επέβαινε σε μια Porsche σε αυτοκινητόδρομο της Σάντα Κλάριτα για φιλανθρωπική έκθεση αυτοκινήτων για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες.

Ο 40χρονος ηθοποιός ήταν συνοδηγός στο πανάκριβο αυτοκίνητο με οδηγό τον φίλο του. Καθώς γυρνούσαν από την φιλανθρωπική εκδήλωση “Winter Drive”, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε μια κολόνα με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει φωτιά και οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία.

«Με μια πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ είχε παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για τον οργανισμό Reach Out Worldwide. Ο ίδιος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, όπου και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.», έγραψε στο Facebook η επίσημη σελίδα του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Πηγή: koolnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ