2012-04-13 18:02:55
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Την Τρίτη του Πάσχα θα ενσωματωθούν οι διεθνείς πολίστες του Ολυμπιακού στις προπονήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους Θόδωρου Βλάχου, εν όψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Ν.Ο. Πατρών και την επανέναρξη των εγχώριων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Μετά τις υποχρεώσεις των διεθνών Νίκου Δεληγιάννη, Γιάννη Φουντούλη, Βαγγέλη Δελακά και Κώστα Μουρίκη με την εθνική Ελλάδας για τις ανάγκες του Προολυμπιακού Τουρνουά θα υπάρξει και η... πολυπόθητη ολομέλεια των προπονήσεων!

Ο προπονητής των νταμπλούχων, Θοδωρής Βλάχος, δεν θα μπορεί να τους έχει στην διάθεσή του ως την Τρίτη του Πάσχα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», από την στιγμή, που οι διεθνείς χρειάζονται ξεκούραση, ώστε να ξεκουραστού από τις πρόσφατες υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότητμα στο Έντμοντον.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, οπότε οι τέσσερις διεθνείς θα κάνουν μόνο δύο προπονήσεις -ίσως να προστεθεί και μία το πρωί της Τετάρτης- πριν το ματς με τον ΝΟ Πατρών για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», στις 19:00. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ