2013-12-03 15:12:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι φορείς ενώνονται για να βοηθήσουν όσους πλήττονται απο την οικονομική κρίση
Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν πριν από λίγες μέρες (28 Νοεμβρίου) εκπρόσωποι φορέων που εξ αντικειμένου είναι στην πρώτη γραμμή των επηρεαζόμενων από την κρίση. Στη συνάντηση αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο «Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αχαΐας-Σκαγιοπούλειο»-Μονάδα Θηλέων, (Πρώην «Κέντρο Παιδικής Μέριμνας»), συμμετείχαν, εκ μέρους του Δήμου Πατρέων, η Αντιδήμαρχος «Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού και Ένταξης Μεταναστών» Μαρία Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη και ο Αντιδήμαρχος «Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας» Θεοχάρης Μασσαράς, ενώ εκ μέρους του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, η Πρόεδρος του «Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» (ΚΚΠΠΔΕ) Γεωργία Τσουκαλά.

Στη συνάντηση αποτυπώθηκε η παρούσα κατάσταση στους τομείς που καθένας έχει αναλάβει και διαπιστώθηκε σύμπνοια απόψεων, αλλά κυρίως η επιτακτική ανάγκη άμεσου σχεδιασμού, προκειμένου να υπάρξει ανοικτή αμφίδρομη συνεργασία, των φορέων που ο καθένας αντιπροσωπεύει.

Τέτοιες κινήσεις είναι η απάντηση στις προκλήσεις των καιρών και η καλύτερη παρακίνηση και σε άλλους φορείς να δείξουν έμπρακτα το θεμελιώδες ενδιαφέρον για τους αδύναμους συνανθρώπους μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ