2012-04-13 20:05:28
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΙΟΣ: ΔΙΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!
Την άποψη ότι δίκαια ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος εξέφρασε ο προπονητής του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, σε συνέντευξή του σε κυπριακό σάιτ, ενώ στάθηκε στο ελκυστικό ποδόσφαιρο που απέδωσαν οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο προπονητής του Πανιωνίου μιλώντας στο «sportnetcy.com» στάθηκε στις πτυχές, που οδήγησαν τους ερυθρόλευκους στην κατάκτηση του 39ου τίτλου στην ιστορία του Θρύλου, τονίζοντας ότι καταλυτικό ρόλο διαδραμάτισε το πλήρες ρόστερ του.

Ανάμεσα στα άλλα ο Άκης Μάντζιος είπε για:

Την φετινή χρονιά στον Πανιώνιο:

«Θεωρώ ότι ήταν μια δύσκολη σεζόν. Ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ο στόχος μας. Έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, όπου θα κυνηγήσουμε την παραμονή μας. Αρχικά έχουμε μπροστά μας την Ξάνθη, όπου πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε πιο ήρεμοι. Η ομάδα θέλει μαθηματικά δύο βαθμούς και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουμε να τους πάρουμε.


Όταν πήγα στην ομάδα δεν ήταν πολλοί αυτοί που πίστευαν ότι θα σωθεί. Παρόλα αυτά έχουμε καταφέρει να αλλάξουμε την ομάδα και μέσα σε ένα τρίμηνο να παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά βέβαια θα έχουν αποτέλεσμα αν κερδίσουμε και πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε».

Το συμβόλαιό του:

«Σαν πλάνο υπάρχει μια ταύτιση και για την επόμενη ημέρα. Όμως είναι όλα ρευστά, όλα είναι ανοιχτά καθώς όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Αν όλα πάνε καλά θα συζητήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας, να δούμε τι στόχους θα έχουμε κ.λ.π. Πιστεύω ότι ως προς την φιλοσοφία της ομάδας θα είναι μονόδρομος το να στηριχθούμε στα νέα παιδιά».

Το γεγονός ότι το όνομά του έχει ακουστεί και για ελληνικές και για κυπριακές ομάδες:

«Αυτήν την στιγμή το μυαλό μου είναι στα δύο παιχνίδια και να καταφέρει η ομάδα να εξασφαλίσει την παραμονή και για όλα τα άλλα θα δούμε μετά. Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο εκτός από την προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή και θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε. Στην συνέχεια θα έχουμε χρόνο να δούμε τι θα γίνει σχετικά με το μέλλον μου, αλλά όπως προείπα, πρώτα από όλα το μυαλό μου είναι στην παραμονή της ομάδας μου».

Το φετινό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό:

«Πιστεύω ότι δίκαια αναδείχθηκε πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Είναι μια ομάδα πιο γεμάτη όσον αφορά το ρόστερ, μια ομάδα με σχετικά δυνατή και σταθερή διοίκηση και τον κόσμο του κοντά του. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός για ένα διάστημα έπαιζε καλό ποδόσφαιρο αλλά νομίζω ότι έμεινε από δυνάμεις και από παίκτες λόγω κάποιων προβλημάτων τραυματισμών αλλά και διοικητικών προβλημάτων. Βέβαια ο Ολυμπιακός έπαιξε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι δίκαια βγήκε πρωταθλητής». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναστάσιμες κορδέλες!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναστάσιμες κορδέλες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ