2013-12-04 11:07:12
Φωτογραφία για ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει ο Ρομπέρτο έχει αποδείξει πως αξίζει να γίνει επένδυση από τον Ολυμπιακό για την αγορά του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, γι' αυτό και ήδη οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με την Ατλέτικο Μαδρίτης και με την εταιρεία μάνατζερ που διαθέτει το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη, όπως έχουμε αναφέρει ξανά.

Στόχος των ερυθρόλευκων είναι να κάνουν δικό τους τον Ρομπέρτο και πάνω του να στηρίξουν για τα επόμενα χρόνια τη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα, μια θέση που από την εποχή του Νικοπολίδη και την αποχώρησή του έχει... περάσει πολλά στο Λιμάνι. Μπορεί ο Μπάλας Μέγιερι μαζί με τον Κάρολ να τα πήγαν καλά την περσινή σεζόν, όμως τη σιγουριά που προσδίδει ο Ρομπέρτο και κυρίως τη σταθερότητα που έχει στην αποδόσή του δεν μπόρεσαν να την προσφέρουν στον Ολυμπιακό.

Οι άνθρωποι του Θρύλου θέλουν στο πρόσωπο του Ρομπέρτο να βρουν τον γκολκίπερ που θα εγγυηθεί την ασφάλεια της εστίας του, γι' αυτό και ο πρωταρχικός στόχος τους είναι η αγορά του Ισπανού και όχι ο δανεισμός του εκ νέου από το καλοκαίρι και μετά.


Φυσικά, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση καθώς η Ατλέτικο πλήρωσε πέρυσι ένα ικανό ποσό για να τον αποκτήσει, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το αν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει περιμένοντας να δει και την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι για τον Κουρτουά που αποτελεί τον μεγάλο στόχο των Μαδριλένων.

Το θετικό στην υπόθεση του Ρομπέρτο είναι και η επιθυμία του ίδιου του παίκτη να παραμείνει και μετά το καλόκαίρι στον Ολυμπιακό, είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ