2012-04-13 23:00:05
Φωτογραφία για Αυτοκίνητα με ... πρόσωπο ( Photos )
Πρόσωπο με πρόσωπο!Όταν ο στόχος σου είναι να εντυπωσιάσεις τότε δεν υπάρχουν δισταγμοί και ότι κι αν σκεφτεί το καλλιτεχνικό σου μυαλό, θέλεις να γίνει πραγματικότητα. Ορισμένοι λοιπόν τα κατάφεραν και μετέτρεψαν τα αυτοκίνητα τους  βάζοντας μπόλικη φαντασία και πολύ μεράκι σε πλασματάκια με μάτια μύτη και αυτιά.

Σίγουρα για να δημιουργήσεις κάτι τέτοιο, ο μόνος σου στόχος δεν είναι ο εντυπωσιασμός, αφού πέρα από πολύ φαντασία και χρόνο χρειάζονται και πολλά χρήματα, τα περισσότερα λοιπόν από τα οχήματα που θα δούμε, είναι σχεδιασμένα για εκθέσεις διαγωνισμούς ή ακόμα και διαφημιστικές καμπάνιες.

Το τι μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία ενός τέτοιου οχήματος, δεν έχει όρια, ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας! Ορισμένοι επηρεάζονται από γλυπτά, μουσικούς αστέρες ή ταινίες και καρτούν ενώ άλλοι επιλέγουν την «μετενσάρκωση» των ζώων πάνω στα αυτοκίνητα.


 Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει ότι επιθυμεί αρκεί να βρει τον κατάλληλο σπόνσορα, κι αν αυτό φαντάζει δύσκολο τότε κάνετε λάθος. Τα πραγματικά ταλέντα μπορούν σίγουρα να αναδειχθούν, ακόμη και στη χώρα μας υπάρχουν ορισμένοι διαγωνισμοί για τα συγκεκριμένα οχήματα που μπορεί ο καθένας να πάρει μέρος, αρκεί να το έχει πραγματικά μέσα του, με σύνηθες έπαθλο ένα ικανοποιητικό χρηματικό ποσό. Και που ξέρετε μπορεί να αναγνωριστείτε μέχρι και στο εξωτερικό, άλλωστε η συγκεκριμένη τέχνη ολοένα και αναπτύσσεται με αποτέλεσμα πάρα πολλοί να στρέφονται σ’ αυτή, βέβαια αν δεν  σ’ αρέσει πραγματικά τότε σίγουρα θα αποτύχεις οι δυσκολίες και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. 

Ας δούμε λοιπόν ορισμένες δημιουργίες, πολλών ταλαντούχων ανθρώπων που κατασκεύασαν αυτά τα εκκεντρικά αριστουργήματα, που πολλές φορές μας φρικάρουν, άλλωστε ποτέ δεν είπαμε ότι είναι όμορφα, είναι διαφορετικά είναι εντυπωσιακά μπορούν να μας φτιάξουν και τη μέρα, αλλά δεν τα λες και γλυκούλικα!

Της Μαρίας Θεοφράστου

[email protected]

και στο twitter:

http://twitter.com/OdigontasMeStyl
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μία ζωντανή κούκλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μία ζωντανή κούκλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ