2012-04-14 01:54:22
Φωτογραφία για Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έκανε και πάλι το θαύμα του. Πέθανε την Μαρινέλλα!
Μόνο στο planet-greece

Αυτός ο "κίτρινος τύπος", που έχει αναγάγει τη "ζούγκλα" σε δημοσιογραφία, έκανε και πάλι το θαύμα του, Μεγάλη Παρασκευή. Μέσα από το blog του, όπου ο καθένας σηκώνει ότι θέλει, χωρίς κανέναν έλεγχο, πέθανε την αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Μαρινέλλα! Διαβάστε στο planet-greece, τι έκανε ο ανεκδιήγητος Μάκης Τ. Μπήκε κάποιος από τους "χτυπημένους" του αναγνώστες (γιατί μονο χτυπημένος μπορεί να είσαι για να ακολουθείς τα δημοσιογραφικά βήματα του Μάκη Τ.) και έγραψε στο blog των αναγνωστών ότι η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα τις Μεγάλης Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας.

Τα τηλέφωνα, φυσικά, πήραν φωτιά, τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Τροχαία. Γιατί πολύ απλά "κίτρινε" Τριανταφυλλόπουλε, εμείς στο planet-greece, ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Πρώτα ρωτάμε και μετά κοινοποιούμε. Αλλά αυτή η λέξη είναι άγνωστη προς εσέ.


Κι επειδή νόμισες ό,τι με το να κατεβάσεις, μετά από πολύ ώρα, την ανάρτηση, νόμισες ότι το "έθαψες" κιόλας το θέμα, εμείς σου αναδημοσιεύουμε ολόκληρο το εμετικό κείμενο, που χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο δημοσίευσες στο blog του site σου:

"Δυστύχημα συνέβη στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας . Σύμφωνα με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. , η σύγκρουση προήλθε από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ του ενός από τους τρεις οδηγούς. Το όχημα του μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα που έρχονταν με υπερβολική ταχύτητα προς το μέρος του να συγκρουστούν και να τυλιχθούν στις φλόγες. Ένας οδηγός φορτηγού που είχε κάνει στάση, είδε το συμβάν και πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία για βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασαν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο. Έβγαλαν τους οδηγούς από τις φλόγες και είδαν τη διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα νεκρή. Έπειτα από το σοκ την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να ζήσει, όμως μάταια. Ο μεγάλη αυτή τραγουδίστρια απεβίωσε τελικά στα χέρια των νοσοκόμων στις 5 τα ξημερώματα.

Καλό ταξίδι…"

Ο... νεκροθάφτης Μάκης Τ.

Για να καταλάβετε για τι άτομο μιλάμε, ο Μάκης Τ. δεν είναι η πρώτη φορά που "θάβει" γνωστούς ανθρώπους της κοινωνικής ζωής της χώρας. Μέχρι στιγμής έχει πεθάνει τον γνωστό τραγουδιστή TUS, τον Μιχάλη Ζαμπίδη, όπως και τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη! Διαβάστε ΕΔΩ πώς έχει πεθάνει κόσμο, όπως πολλές φορές έχουμε αποκαλύψει στο planet-greece.

Δείτε ΕΔΩ πώς έβγαλε τον Ζαμπίδη νεκρό! planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ