2012-04-14 08:28:06
Φωτογραφία για Μαστροκώστα - Δέλλας: «Πάγωσαν» οι διαδικασίες υιοθεσίας!
Και ενώ οι τελευταίες φήμες ήθελαν τη Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα να έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να υιοθετήσουν ένα παιδί από το Σουδάν, τελικά οι αρμόδιες αρχές της χώρας «πάγωσαν» την υιοθεσία και μαζί με αυτή και το όνειρο του γνωστού ζευγαριού να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι, χαρίζοντας έτσι ένα αδερφάκι στην κόρη τους, Βικτώρια.  

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν μερικά χρόνια η Γωγώ την εμπόδισε να γίνει για δεύτερη μαμά, έστω και με τη διαδικασία της υιοθεσίας, αφού για να δοθεί άδεια στο ζευγάρι από τις Αρχές προκειμένου να προχωρήσει στην υιοθεσία, είναι απαραίτητο πιστοποιητικό υγείας από τους γιατρούς.  

Σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, για να δοθεί το συγκεκριμένο πιστοποιητικό, θα πρέπει να έχει περάσει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών ετών, ώστε οι γιατροί να είναι απολύτως βέβαιοι ότι είναι όλα είναι καλά.

Η απρόσμενη τροπή των πραγμάτων έχει στενοχωρήσει τη Γωγώ και τον Τραϊανό, οι οποίοι εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο να υιοθετήσουν παιδί από κάποια άλλη χώρα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ