2013-12-09 16:20:07
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ 11ΑΔΑ ΞΑΝΑ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο "κέρβερος" του Ολυμπιακού, ο τερματοφύλακας που έχει... κατεβάσει ρολά και δεν αφήνει να περάσει τίποτα από το τέρμα του με αποτέλεσμα η ομάδα του να διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), είναι ο Ρομπέρτο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε ξανά στην καλύτερη 11άδα των Ισπανών που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Θρύλου έχει καλά εξασφαλισμένη τη θέση του, αφού όσο κερδίζουν οι ερυθρόλευκοι και δεν δέχεται γκολ, τόσο θα υπάρχουν δημοσιεύματα τα οποία θα θυμίζουν σε όλους τι έχει καταφέρει!

«Για μια ακόμα φορά, ο πορτιέρο που παίζει δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης, διατήρησε ανέπαφη την εστία του κόντρα στον Αστέρα», γράφει το δημοσίευμα του "es.eurosport.yahoo.com".

Οι υπόλοιποι δέκα που απαρτίζουν την καλύτερη 11άδα των Ισπανών του εξωτερικού, είναι οι: Μουνιέσα (Στόουκ), Μάριο (Μπακού), Αστίθ (Λέγκια), Μπελερίν (Γουότφορντ), Ομπιάνγκ (Σαμπντόρια), Τιάγκο (Μπάγερν), Ντελοφέου (Έβερτον), Μπόγιαν (Άγιαξ), Γκουΐθα (Σέρο Πορτένο), Ροντρίγκο (Μπενφίκα).

Καλύτερος προπονητής ο Γκουαρντιόλα της Μπάγερν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ