2013-12-10 03:27:33
Φωτογραφία για Ξεκαθαρίζει τον Φεβρουάριο του Σάντος
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, μίλησε για το ζήτημα της παραμονής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής, κατά την επιστροφή του... από τη Βραζιλία και αποκάλυψε πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει δώσει την απάντησή του μέχρι της 23 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατά την άφιξή του από την Βραζιλία:

Για την κλήρωση και τις δυνατότητες της Εθνικής: "Νομίζω ότι είναι ένας όμιλος που μπορείς να έρθεις από πρώτος μέχρι τελευταίος. Πιο ισορροπημένος όμιλος δεν υπάρχει. Δεν είναι ούτε πολύ δύσκολος ούτε πολύ εύκολος.

Η Εθνική ομάδα έχει δυνατότητες να περάσει. Η Εθνική ομάδα έχει φτάσει σε ένα επίπεδο να την σέβονται όλοι κι αυτό φαίνεται στις συζητήσεις που γίνονται στην FIFA και την UEFA. Είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος και έχει καταφέρει να τη σέβονται όλοι στο εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι παρούσα τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει να χάσει τίποτα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Θα πάει κι αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο".

Για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος: "Το θέμα της ανανέωσης του κυρίου Σάντος θα το ξεκαθαρίσουμε πριν την κλήρωση των προκριματικών του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος τον Φεβρουάριο".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ