2012-04-14 11:34:05
Φωτογραφία για Ο Marc Anthony κατέθεσε αίτηση διαζυγίου
Λίγες ώρες αφότου έμαθε ότι ο σύζυγός της Marc Anthony κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος «ασυμφωνία χαρακτήρων», η Jennifer Lopez έπρεπε να ανέβει τα σκαλιά του μουσικού reality show American Idol και να εμφανιστεί χαμογελαστή Το διάσημο ζευγάρι χωρίζει ύστερα από εφτά χρόνια έγγαμου βίου. Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τα 4χρονα δίδυμα Max και Emme, ενώ ο έρωτάς τους υπήρξε θυελλώδης, ωστόσο η σχέση τους είχε λήξει από τον Ιούλιο του 2011.

Ο 43χρονος Marc κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες τα χαρτιά του διαζυγίου στις 9 Απριλίου και ζητάει την κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, αλλά δεν έχει ορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία χωρισμού.

Η Jennifer Lopez, κριτής του αμερικανικού talent show, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν έκανε κανένα σχόλιο σχετικά με το διαζύγιο ούτε άφησε να φανούν τα όποια συναισθήματα την κατέκλυζαν, είτε θετικά είτε αρνητικά.


Ωστόσο, το κολιέ που φορούσε και έγραφε τη λέξη Love (Αγάπη) ίσως ήταν το μοναδικό στοιχείο, αν θα μπορούσε να έχει διφορούμενο νόημα, αφού μπορεί να υπονοεί ότι αν και χωρίζουν ακόμα αγαπάει τον πατέρα των παιδιών της, καθώς πριν λίγες εβδομάδες είχε δηλώσει ότι εξακολουθούν να είναι φίλοι και συνεργάτες.

Ίσως πάλι να δίνει ένα μήνυμα ότι θα συνεχίσει τη ζωή της πιστεύοντας ακόμα στην αγάπη. Εξάλλου, η Λατίνα τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τον προηγούμενο μήνα σε συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE ότι είναι «τρελά ερωτευμένη» με τον χορευτή Casper Smart.

Αυτό θα είναι το τρίτο διαζύγιο της JLo.

Τον Φεβρουάριο του 1997 παντρεύτηκε με τον Ojani Noa, τον οποίο γνώρισε όταν εκείνος δούλευε ως σερβιτόρος σε ένα διάσημο εστιατόριο. Χώρισαν μόλις 10 μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1998.

Η Lopez παντρεύτηκε πάλι τον Σεπτέμβριο του 2001 με τον Cris Judd, τον χορογράφου της στο video clip για το τραγούδι “Love Don’t Cost A Thing”. Ωστόσο, χώρισαν γιατί ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσά τους, ο ηθοποιός Ben Affleck.

Μπορεί τελικά να μην παντρεύτηκαν ο Ben και η Jennifer, αλλά ο αρραβώνας τους κράτησε από τον Νοέμβριο του 2002 έως τον Ιανουάριο του 2004 (Είχαν ανακοινώσει ότι σκόπευαν να παντρευτούν τον Σεπτέμβριο του ’03, αλλά τελικά το ακύρωσαν).

Τέλος, ο Λατίνος τραγουδοποιός έκλεψε την καρδιά της Jenny From The Block, αμέσως μετά το χωρισμό του το 2003 με την τότε γυναίκα του. Τον Ιούνιο του 2004 παντρεύτηκαν, τέσσερις ημέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου του. planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ GOAL /GOAL
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ GOAL /GOAL
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ