2013-12-13 13:18:00
Φωτογραφία για Πιθανή η αποχώρηση Ηλιάδη από την προεδρία του Άρη
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην ΠΑΕ Άρης με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησης του προέδρου της Δημήτρη Ηλιάδη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και της αποχώρησης του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρη Ηλιάδη, είναι σύμφωνα με πληροφορίες καθώς αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό μέτωπο. Μία εξέλιξη που έχει να κάνει με την πλήρη στασιμότητα σε ότι αφορά το θέμα του επενδυτή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να είναι διατεθειμένος να δώσει στην δημοσιότητα όλα εκείνα τα στοιχεία που τον έπεισαν κατά την διάρκεια των συζητήσεων.

Και πιο συγκεκριμένα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είναι διαθέσιμος να βοηθήσει την ΠΑΕ Άρης με άμεση εισροή ρευστού κι όλα αυτά τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της προσπάθειας υπαγωγής της στο άρθρο 99

Εν τω μεταξύ νέος κίνδυνος προέκυψε για την ΠΑΕ Άρης τη φορά αυτή από τον Ευθύμη Κουλουχέρη με τον πρώην αμυντικό της ομάδας και νυν του Πανιωνίου να προχώρησε σε αίτηση για ενεργοποίηση βαθμών.

Μία κίνηση που είχε να κάνει με το ότι δεν πληρώθηκε εμπρόθεσμα μια δόση των 9.500 ευρώ, στο πλαίσιο του διακανονισμού του με την ΠΑΕ Άρης που καλείται μέχρι την Τρίτη που εκδικάζεται η υπόθεση να καταβάλει τα χρήματα είτε να έρθει σε νέα συμφωνία μαζί του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ