2012-04-14 14:40:50
Φωτογραφία για ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ TV ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΕΡΤ ΚΑΙ ΣΚΑΪ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η αμέσως επόμενη εβδομάδα θα είναι «καυτή» για τους ανθρώπους της τηλεοπτικής παραγωγής του ΣΚΑΙ που «τρέχει» τις παραγωγές στον ΟΤΕ TV.

Όπως τονίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", τo ισπανικό el classico, ανάμεσα σε Μπαρτσελονα και Ρεάλ Μ. και κυρίως ο τελικός του ελληνικού Κυπέλλου, με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος ...κλέβουν όλη την προσοχή στο πρόγρμμα του ΟΤΕ TV μέχρι το τέλος Απριλίου.

Από Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές προετοιμασίες για τις μεγάλες μεταδόσεις. Στις 21 Απριλίου (21.00) το OTE TV Sport 1 θα δείξει την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μ., για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και στις 20.30 της 28ης Απριλίου, ένα Σάββατο μετά δηλαδή, υπάρχει ο τελικός του ποδοσφαιρικού ελληνικού Κυπέλλου.

Για αμφότερους τους αγώνες, ο ΟΤΕ θα βγάλει ειδικές εκπομπές, ενώ ειδικά για το Ολυμπιακός-Ατρόμητος θα ετοιμαστεί ολόκληρη παραγωγή που στόχος των ανθρώπων του «μπουκέτου» είναι να βγει κάτι ακόμα καλύτερο απ' το περυσινό ΑΕΚ-Ατρόμητος.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και ποιό θα είναι το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι που θα μεταδώσει, παράλληλα με τον ΟΤΕ TV, τον τελικό του ελληνικού Κυπέλλου. ΕΡΤ και ΣΚΑΙ φέρονται ως τα φαβορί. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ