2012-04-14 15:47:02
Φωτογραφία για ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sday.gr", κατακλύζεται από προτάσεις για παίκτες ενόψει καλοκαιριού και εσχάτως έγιναν τρεις για παίκτες της ομάδας έκπληξης φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ, του ΑΠΟΕΛ.

Κατά καιρούς υπάρχουν σενάρια και εδώ και στην Κύπρο για παίκτες του συλλόγου, που έφτασε μέχρι τους «οχτώ» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, χωρίς να έχει προκύψει κάτι, ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της αγωνιστικής σεζόν και στην έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, γίνονται και προτάσεις από ατζέντηδες.

Μέσα σ' αυτές είναι για δύο βασικούς μέσους, τους 28χρονους Πορτογάλους Νούνο Μοράις και Ελιο Πίντο και το δεξί μπακ, τον 32χρονο Βραζιλιάνο Γουίλιαμ Μποαβεντούρα. Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος ή κάποιοι ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές, άλλωστε για τις μεταγραφές θα αποφασίσει ο προπονητής και το θέμα αυτό είναι ανοιχτό. Και κατά πώς φαίνεται θα υπάρξει αλλαγή σκυτάλης, οπότε καταλαβαίνει κανείς, θα πρέπει πρώτα να γίνει η διαδοχή και στη συνέχεια να αποφασίσει ο νέος προπονητής για τις μεταγραφές, εξετάζοντας κάθε περίπτωση. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ