2012-04-14 17:22:58
Φωτογραφία για ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΣΕ ΓΚΟΛ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Μπορεί οι ήττες να μην είναι ευχάριστες μνήμες, δίνουν όμως παραδείγματα προς αποφυγήν στο μέλλον και ναι μεν δεν είναι ευχάριστο, αλλά είναι σίγουρα εποικοδομητικό Άλλωστε φροντίζουν πάντα οι νικητές, να θυμίζουν τις επιτυχίες τους... σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Έτσι ΜΜΕ της Αγγλίας αποφάσισε να αναρτήσει ένα θέμα με τα 15 γκολ που σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά και άλλαξαν τη μοίρα των συλλόγων.

Ο Ολυμπιακός πρωταγωνιστεί σε ένα από αυτά και πρόκειται για το τέρμα που σημείωσε ο Στίβεν Τζέραρντ στον αγώνα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Άνφιλντ», το οποίο έδωσε τη νίκη με 3-1 στην ομάδα του και άφησε εκτός συνέχειας τους ερυθρόλευκους!

«Το γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα καλύτερα της καριέρας του. Η Λίβερπουλ έπρεπε να νικήσει την ελληνική ομάδα με δύο γκολ διαφορά για να περάσει στην επόμενη φάση το 2004 και ο Τζέραρντ, ενώ το ματς ήταν στο 2-1, έδωσε τη λύση», γράφει για τον Ολυμπιακό η ιστοσελίδα «bleacherreport».


Το ελληνικό ενδιαφέρον δεν σταματά εδώ, καθώς παρακάτω δεσπόζει το εντυπωσιακό γκολ- φάουλ του Ντέιβιντ Μπέκαμ στην αναμέτρηση με την Εθνική μας ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ», με το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 2-2 που οδήγησε τα «τρία λιοντάρια» απευθείας στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002.

Για το συγκεκριμένο ματς, το εν λόγω σάιτ γράφει πως: «Η Αγγλία χρειαζόταν τουλάχιστον την ισοπαλία για να προκριθεί κατευθείαν στα τελικά του Μουντιάλ. Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών, η Ελλάδα ήταν μπροστά με 2-1, αλλά ο Τέντι Σέριγχαμ κέρδισε φάουλ 25 μέτρα από το τέρμα. Ο Μπέκαμ το εκτέλεσε και έγινε για ακόμη μία φορά εθνικός ήρωας»!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα γκολ της τελευταίας στιγμής, σαφώς και υπάρχουν τα δύο τέρματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, το… τεμάχιο του Ινιέστα στην έδρα της Τσέλσι, αλλά και του Κοστίνια της Πόρτο στο θέατρο των ονείρων κόντρα στη Γιουνάιτεντ.

Δείτε στο βίντεο το γκολ του Τζέραρντ που δεν θέλουμε να θυμόμαστε:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ