2013-12-18 12:13:58
Φωτογραφία για Πύργος: Yπό το φόβο της απόλυσης παραμένουν στη θέση τους οι σχολικοί φύλακες
Στις θέσεις τους και τον αγώνα τους παραμένουν οι σχολικοί φύλακες οι οποίοι, όπως αναφέρουν στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», βλέπουν την «πόρτα» της απόλυσης μέχρι την ολοκλήρωση του μέτρου διαθεσιμότητας το οποίο για τους σχολικού φύλακες του δήμου Πύργου, ισχύει μέχρι τον Μάρτιο του 2014.

«Από τη μία στιγμή στην άλλη τα πράγματα ανατρέπονται. Ενώ είχαμε καθησυχασθεί κατά κάποιο τρόπο από προτάσεις που είχαν γίνει από άλλα υπουργεία ώστε να πάμε κι εμείς στη μετακίνηση όπως οι δημοτικοί αστυνομικοί τελικά αυτά δεν ισχύουν.

Εμείς παραμένουμε στη διαθεσιμότητα, ήδη έχουμε φτάσει στον έκτο μήνα, μένουν τρεις μήνες μέχρι το Μάρτιο και ύστερα όπως φαίνεται εκ των πραγμάτων και από αυτά που κάθε μέρα ακούμε τελικά θα οδηγηθούμε στην απόλυση», επεσήμανε σε δηλώσεις του στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ο εκπρόσωπος των σχολικών φυλάκων του δήμου Πύργου, Χαράλαμπος Δημητρουλόπουλος ο οποίος παράλληλα, μίλησε για εμπαιγμό των ατόμων που ύστερα από δεκατρία χρόνια βρίσκονται σε αδιέξοδο.


«Όλα αυτά που έχουν γίνει στον κλάδο μας, μας διέλυσαν τις οικογένειές μας, τα σπίτια μας και μας έχουν φέρει σε ένα αδιέξοδο. Εμείς θα παλέψουμε, θα αγωνιστούμε για το καλύτερο εκείνο που μας μένει είναι η δικαστική οδός και αυτή θα ακολουθήσουμε για να βρούμε το δίκιο μας», ανέφερε ο κ. Δημητρουλόπουλος και συνέχισε «Εμείς θέλουμε εργασία, θέλουμε ευημερία και να συνεχίσουμε το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε το οποίο είναι μεγάλο εδώ και δεκατρία χρόνια στις σχολικές μονάδες πανελλαδικώς.

Οι υποσχέσεις που μας έχουν δοθεί να γίνουν πράξη, τόσο από την κεντρική εξουσία όσο και από τον δήμαρχο του Πύργου που μας έχει πει για 35 κενές θέσεις στις οποίες μπορεί να μας καλύψει».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ