2013-12-18 12:16:30
Φωτογραφία για ΒΟΥΛΗ: ΕΙΣΗΓΗΣΗ Θ. ΔΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ (VIDEO)
Π. Ρήγας: Πρωτοφανές να φτιάχνουμε εξεταστική για να διερευνούμε τη νομιμότητα των νόμων

Ο Θ. Δρίτσας, εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε την ανάγκη διερεύνησης της υπόθεσης των υποβρυχίων. "Να αναλάβει η Βουλή το ρόλο που δεν μπορεί να αναλάβει η κυβέρνηση"

Από την άλλη, ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εμπάθεια απέναντι σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και τον πρόεδρό του. «Αν δεν ήταν τόσο μεγάλη θα παραδεχόσασταν ότι ήρθε η σύμβαση όταν έπρεπε...». 

Ο βουλευτής Κυκλάδων χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι: «δημιουργούμε εξεταστικές για να διερευνούμε την νομιμότητα των νόμων που ψήφισε η βουλή», ενώ με νόημα σημείωσε: «Οι συνεργάτες κάποιων που σήμερα έχουν εμπλοκή, αλλά είναι στον Κορυδαλλό, σας δίνουν στοιχεία, αλλά δεν τους συμφέρει να ανοίγουν τα στόματά τους γιατί θα καούν πρώτα οι ίδιοι». 

Πρόσθεσε δε ότι και αυτή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κατασυκοφαντήσει το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα πέσει στο κενό. «Αφήστε αυτόν τον τρόπο πολιτικής και μην παίρνουν τα μυαλά σας αέρα όταν δημοσκοπήσεις σας δείχνουν μία μονάδα μπροστά και νομίζετε ότι απλώνοντας το χεράκι σας θα αρπάξετε την εξουσία», τόνισε ο κ. Ρήγας.

 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ