2013-12-18 13:08:07
Φωτογραφία για ΑΣΙΤΣ : ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Πριμόριε Ριέκα έφθασε το απόγευμα της Τρίτης στην Αθήνα και ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, που δεν επέτρεψε στον φυσικοθεραπευτή της ομάδας να επισπεύσει την αναχώρησή της από την… αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος», έφερε την άνεση για να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της ομάδας.

Όπως είναι ο προπονητής της, Ιβάν Άσιτς. Ο τεχνικός της ομάδας της Ριέκας τόνισε στο "gavros.gr" ότι περιμένει ένα πολύ σκληρό και δυνατό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό.

Είναι φανερό ότι οι Κροάτες περιμένουν πολύ «ζεστή» ατμόσφαιρα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ», αφού αναγνωρίζουν την ανάγκη και των δύο ομάδων να νικήσουν το παιχνίδι, για αυτό είναι υπεραπαραίτητο στις 21:45 την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, να είναι γεμάτο το κολυμβητήριο, για να μη νιώσει σε καμία στιγμή άνετα η ομάδα από την Κροατία, που έχει το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη.

«Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα του. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας αύριο (την Τετάρτη) και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε το παιχνίδι», είπε ο τεχνικός της Πριμόριε, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά τον Ζόραν Ρόγιε. Ο δεύτερος είναι τεχνικός σύμβουλος της ομάδας και οι δύο Κροάτες τα έλεγαν στο αεροδρόμιο με τον delegate του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, Σέρβο Ντέγιαν Πέρισιτς.


Σε ό,τι αφορά το προηγούμενο παιχνίδι με τη Γιουγκ και τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του, ο προπονητής της Πριμόριε άφησε συγκρατημένη αισιοδοξία να εμφανιστεί, χωρίς να χρειαστεί τη «νικάμε ή χανόμαστε» ύφανση του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό: «Δεν παίξαμε σπουδαία, αλλά νικούσαμε 9-7 τέσσερα λεπτά πριν το τέλος και χάσαμε δύο κόντρες. Με αποτέλεσμα να φάμε δύο γκολ και να χάσουμε τους βαθμούς. Έχουμε ακόμα 8 παιχνίδια να παίξουμε και έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε, όμως πρέπει να παίξουμε το καλύτερο πόλο που μπορούμε για να νικάμε τα παιχνίδια. Ακόμα και αν χάσουμε από τον Ολυμπιακό, έχουμε παιχνίδια στα οποία μπορούμε να μαζέψουμε 21 βαθμούς. Είναι μεγάλο παιχνίδι για εμάς, αλλά και για τον Ολυμπιακό. Είναι σε πιο δυσμενή θέση από εμάς και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη, για αυτό περιμένω ένα πολύ σκληρό παιχνίδι».

Ο Άσιτς ρωτήθηκε και σχολίασε το γεγονός ότι δύο ομάδες προκρίνονται στον α’ όμιλο, ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με την πεποίθηση ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί πολύ σωστά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Αυτή (η πρόκριση δύο ομάδων από τον α’ όμιλο) δεν είναι ερώτηση για μένα, αλλά για τη LEN. Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε να προκρίνονται τρεις ομάδες ανεξαρτήτως της Μπαρτσελονέτα, αφού αυτός ο όμιλος είναι τόσο μα τόσο καλύτερος από τον άλλο, 80% με 20% απόκλιση. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει το στυλ της εθνικής ομάδας της Ελλάδας, παίζοντας σχεδόν ακριβώς έτσι. Έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι και περιμένω να εκτελέσουμε αύριο (την Τετάρτη)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ