2013-12-18 13:47:09
Φωτογραφία για Ο επιχειρηματίας που χρωστάει 160.000 ευρώ σε 55 εργαζόμενους και η μεγάλη κομπίνα με την αγορά νέου υποκαταστήματος της ACS
- Xρωστάει πάνω από 160 χιλιάδες ευρώ σε 55 εργαζόμενους που δούλευαν για λογαριασμό του

- Έκλεισε τα 2 υποκαταστήματα που διατηρούσε και εξαφανίστηκε, ανοίγοντας νέο υποκατάστημα άλλης εταιρείας με άλλον "μπροστάρη"!

- Ο θάνατος 48χρονου πριν δυο χρόνια από έμφραγμα μέσα σε αυτοκίνητο της εταιρείας του

- Η 4ωρη διαμαρτυρία των εργαζομένων σήμερα το πρωί στο νέο του υποκατάστημα

Διαβάστε πιο κάτω όλο το χρονικό μιας ακόμα απάτης εργοδότη προς τους εργαζόμενους του πιο κάτω:

Η "αλητεία" σε όλο της το μεγαλείο - Πως "άδειασε" κυριολεκτικά 55 εργαζόμενους και άνοιξε παράρτημα άλλης εταιρείας κούριερ

Στα τέλη Μαϊου του 2013 καταγγέλθηκαν οι συμβάσεις πρακτορείας της "Γενικής Ταχυδρομικής" που διατηρούσε ο Ευάγγελος Μπαφούνης στην περιοχή του Ζωγράφου και Πειραιά αφήνοντας απλήρωτους 55 εργαζόμενους που δούλευαν για λογαριασμό του.


Ο συγκεκριμένος εργοδότης είχε δημιουργήσει διάφορες εταιρείες (Λεύκα - Parrot - Eγγλέζος - Μπαφούνης) στις οποίες δούλευαν οι 55 εργαζόμενοι. Με διάφορα τεχνάσματα, που καλό είναι να ελέγξουν το ΣΔΟΕ και οι τοπικές εφορείες οι επιχειρήσεις του κου Μπαφούνη άλλαζαν ιδιοκτήτες, με αποτέλεσμα όταν οι εργαζόμενοι ζητούσαν τα δεδουλευμένα τους, να τους τονίζει πως πρέπει να απευθυνθούν στα...νέα "αφεντικά"!

Ο υπάλληλος που έγινε...αφεντικό

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, υπάλληλος του κου Μπαφούνη, με το όνομα Κ. Ιωάννου που ήταν εργαζόμενος άρα και υπάλληλος του κου Μπαφούνη, σήμερα φαίνεται ως αφεντικό, με υπάλληλό του τον πρώην εργοδότη του!

Η "νέα" επιχειρηματική δραστηριότητα του κου Μπαφούνη

Πριν δυο μήνες ο Ευάγγελος Μπαλαφούνης αγόρασε το υποκατάστημα της ACS στη περιοχή του Μενιδίου. Το κόστος σύμφωνα με τους εργαζόμενους για μια τέτοια επένδυση δεν είναι μικρότερο από τα 160.000 ευρώ που οφείλει στους 55 πρώην εργαζόμενους που δούλευαν για λογαριασμό του στις επιχειρήσεις του.

Η πίεση που ασκούσε στους υπαλλήλους του και ο θάνατος 48χρονου εργαζόμενου από έμφραγμα πριν δυο χρόνια

Πριν περίπου δυο χρόνια, υπάλληλος του κου Μπαφούνη, σύμφωνα με αυτά που μας καταγγέλει πρώην υπάλληλός του έχασε τη ζωή του από έμφραγμα μέσα σε βαν της εταιρείας του λόγω της ασφυκτικής πίεσης που του ασκούσε το καθημερινό δρομολόγιο. Ενδιαφέρον έχει να δείτε όσα μας κατήγγειλε ο πρώην υπάλληλός του μπροστά στη κάμερα, με φόντο το βαν που έχασε τη ζωή του ο άτυχος συνάδελφός του στο βίντεο πιο κάτω.

Δείτε πιο κάτω τις δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του κλαδικού Σωματείου Ταχυμεταφορέων Αττικής κος Κώστας Στάμος, για τη σημερινή 4ωρη στάση εργασίας/διαμαρτυρία από τις 8 έως τις 12 το μεσημέρι, έξω από το υποκατάστημα της ACS του κου Μπαφούνη επί την Λ. Πάρνηθος στη περιοχή του Μενιδίου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παπαστάθης Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ