2012-04-14 18:57:36
Φωτογραφία για FINAL4 ΣΤΗ... ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ;
Το Final4 της Euroleague θα διεξαχθεί στη μέση των τελικών της Α1, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr", εκτός και αν ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟ χρειαστούν περισσότερα από 3 παιχνίδια για να ξεπεράσουν το εμπόδιο των ημιτελικών!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι τελικοί είναι πιθανό να αρχίσουν πριν το Final4 της Euroleague! Τα πλέι οφ φέτος θα διεξάγονται ανά δύο ημέρες και αν χρειαστεί το μάξιμουμ των αγώνων, δηλαδή τρεις προημιτελικοί και πέντε ημιτελικοί (κάτι που μοιάζει απίθανο), οι θέσεις 1-4 θα έχουν κριθεί μέχρι τις 2 Μαϊου.

Αν δεν υπήρχαν οι εκλογές στις 6 Μαϊου θα ήταν 100% σίγουρο ότι οι τελικοί θα άρχιζαν πριν από το Final4, ενώ τώρα υπάρχει και ένα μικρό ενδεχόμενο να μην συμβεί κάτι τόσο πρωτότυπο για τα χρονικά της Α1.

Σε περίπτωση που Ολυμπιακός και ΠΑΟ "σκουπίσουν" τους αντιπάλους τους στα ημιτελικά, τότε μπορεί να έχουν γίνει μέχρι και δύο αναμετρήσεις στους τελικούς, ενώ υπάρχει και ένα ακραίο σενάριο... Να κριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας πριν από το Final4 της Euroleague. Αν και εφόσον όλες οι σειρές ολοκληρωθούν με σκούπισμα!

Ολα αυτά, γιατί το πρωτάθλημα φέτος πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, ώστε να ξεκουραστούν οι διεθνείς και να αρχίσουν προετοιμασία με την Εθνική. Στις 2 Ιουλίου, ξεκινά το Προολυμπιακό στη Βενεζουέλα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ