2012-04-14 19:03:17
Φωτογραφία για Πάσχα στην Θεσσαλονίκη και μετά προεκλογικό αγώνα ο Βενιζέλος
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει Πάσχα, ο... πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος από την προσεχή Πέμπτη 19 Απριλίου, θα ξεκινήσει προεκλογική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ευ. Βενιζέλος θα αρχίσει την προεκλογική του δραστηριότητα από την Αθήνα, με ομιλία σε συγκέντρωση στο κλειστό γήπεδο του Μίλωνα. Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιλέγει το μοντέλο των συγκεντρώσεων σε κλειστά γήπεδα, τις συνεντεύξεις Τύπου και τις συναντήσεις με παραγωγικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά λένε στην Ιπποκράτους, να ακούσει τον κόσμο και τις αλήθειες του, αλλά και να πει τις δικές του αλήθειες και τις αλήθειες του ΠΑΣΟΚ.

Το ίδιο μοντέλο θα εφαρμοστεί και στις περιοδείες του Ευ. Βενιζέλου στην περιφέρεια, οι οποίες θα αρχίσουν από την προσεχή Παρασκευή, 20 Απριλίου, όταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μεταβεί στο Ηράκλειο. Επόμενο σταθμός του θα είναι στις 21 Απριλίου το Ρέθυμνο και τα Χανιά, ενώ αργότερα είναι προγραμματισμένο να μεταβεί στην Κοζάνη και στα Γιάννενα.
prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ