2012-04-14 23:29:05
Φωτογραφία για Τα Google Glasses θα λειτουργούν και με γυαλιά οράσεως
Δεδομένου του θορύβου που δημιουργήθηκε από το βίντεο που δημοσιοποίησε η Google σχετικά με το Google Project Glass, πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άτομα που ήδη φορούν γυαλιά οράσεως.

Άλλωστε οι πρώτοι που πρόκειται να τα αγοράσουν είναι τα απανταχού geeks. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, geek χωρίς γυαλιά σπάνια βλέπει κανείς.

Ευτυχώς λοιπόν, όπως διαβεβαιώνει η εταιρεία, τα Google Glasses θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από όλους όσοι απέχει ακόμα αρκετά από την πράξη, ωστόσο η εταιρεία φρόντισε να καθησυχάσει όλους όσοι φορούν συνταγογραφημένα γυαλιά, τονίζοντας ότι η τεχνολογία θα λειτουργεί εξίσου καλά και με αυτά.

Όπως εξήγησε η Isabelle Olsson της Google, η τεχνολογία του project θα ενσωματώνεται και στα παραδοσιακά γυαλιά μυωπίας, πρεσβυωπίας, αστιγματισμού κ.ο.κ., έτσι ώστε να μην αποκλειστούν όσοι αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα όρασης. Τα γυαλιά αναμένεται να διατεθούν στην αγορά το Δεκέμβριο του 2012 ή στις αρχές του 2013 σε τιμές μεταξύ 250-600 δολαρίων.
proho.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ